Pravi heroj

Hrabra sestra (9) nije oklevala: Skočila u ledenu vodu da spase malog brata! (FOTO, VIDEO)

Nisam želela da gubim vreme. Mama je bila unutra. Nisam razmišljala gde je ko. Samo sam skočila u vodu", rekla je hrabra devojčica
Porodica
21:46h Autor:
Hrabra sestra (9) nije oklevala: Skočila u ledenu vodu da spase malog brata! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Danielle.gilliland.9

Bela Gililend bez oklevanja je uskočila u bazen kada je videla kako njen mlađi brat nepomično pluta na površini vode. Džob Gililend, star samo 17 meseci, upao je u ledenu vodu porodičnog bazena iza kuće u Pertu, na zapadu Australije. U trenutku kada ga je sestra ugledala, pena mu je išla na usta i gušio se u vodi.

Starija sestra nije oklevala. Izletela je iz kuće i skočila u bazen, potpuno obučena. Mama je bila u kući, ali nije videla što se događalo. Džob je nekako uspeo da prođe kroz zaštitnu ogradu oko bazena i upao je unutra.

<\/div>

"Nisam želela da gubim vreme. Mama je bila unutra. Nisam razmišljala gde je ko. Samo sam skočila u vodu", rekla je hrabra sestra. Da nešto nije u redu, mama je shvatila tek kada je Bela počela da doziva u pomoć.

<\/div>

"Sve se dogodilo jako brzo. Niko ništa nije čuo niti primetio", rekla je australijskim medijima uznemirena majka.Bela je zaista reagovala iznad očekivanja.

<\/div>

Dok su roditelji uspaničeno jurili u bolnicu, Bela je smireno odgovarala na pitanja lekara. Lokalna policija je naknadno devojčici uručila priznanje. Dobila je medalju za hrabrost jer je bratu spasila život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs