Baš po njenom ukusu

Slavna Ferhunde uživa u luksuzu: Ovo je njen dom od 200 kvadrata na obali Bosfora! (FOTO)

Kuća me na prvi pogled osvojila i u meni pobudila lep osećaj, priznaje lepa Deniz
Enterijer
17:12h Autor:
Slavna Ferhunde uživa u luksuzu: Ovo je njen dom od 200 kvadrata na obali Bosfora! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Denizcakir

Lepa turska glumica Deniz Čakir (34), koja je slavu stekla ulogom Ferhunde, zle snahe porodice Tekin u seriji "Kako lišće pada", upravo doživljava vrhunac karijere tumačeći lik Merjem u serijalu o mafiji, jednom od najgledanijih protekle godine, piše Lepa&srećna.

U Istanbul se doselila 2004. i kako joj je slava rasla (a s njom i zarada) tako je menjala stanove. Sredinom 2016. sa svojim macama Šati i Pirinč preselila se četvrti put. Njen novi stan od oko 200 kvadratnih metara nalazi se na samoj obali Bosfora u kvartu Kuručešme.

"Živela sam u Arnavutkoju, na Bešiktašu i Nišantšu, poslednja stanica mi je Kuručešme", otkriva Deniz za decembarski broj magazina InStyle.

Stan u ovoj zgradi košta 20 miliona dolara: Vredi svaku paru, pogledajte! (FOTO)

A video posted by Deniz Çakır (@denizcakir) on Nov 29, 2016 at 1:38am PST

"Ovde mi se najviše sviđa. Kuća me na prvi pogled osvojila i u meni pobudila lep osećaj. U prethodnim stanovima glumila sam sreću, možda što sam Jarac u horoskopu pa istrajavam u nameri, ali ovde se osećam spokojno bez ikakvog truda. Kao da me na neki način pribrala i zbog toga osećam dubok mir. Ispostavilo se da mi je baš bila potrebna kuća s pogledom na more, puna predivne svetlost i sva pokrivena ogledalima. Ni u jednoj drugoj sebe nisam mogla toliko da gledam", našalila se Deniz.

Lepoj glumici, koja i pored snimanja serije sa pozornišnom predstavom obilazi gradove širom zemlje, veoma se dopao dizajn enterijera u novom domu. Ona je, kaže, samo zamenila tapete tamo gde je to bilo nephodno i dodala poneki komad nameštaja po svom ukusu.

Kupili su zemlju obraslu šibljem: 16 godina kasnije, ovo je najlepša kuća na svetu! (FOTO)

A video posted by Deniz Çakır (@denizcakir) on Nov 29, 2016 at 4:52am PST

Najvažniji joj je ormar za njene brojne knjige, a posebno je vodila računa da ne bude previše zavesa i tepiha.

"Njih volim samo u spavaćoj sobi", otkriva u intervjuu.

Prostrana kuća ima salon, otvorenu modernu američku kuhinju, tri velike sobe i dva kupatila. Međutim, Deniz, koju smatraju jednom od najbolje obučenih Turkinja, jednu sobu je pretvorila u garderobu.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, sa velikim zadovoljstvom svoj dom je odenula u novogodišnje ruho, ali je rođendan 31. decembra ipak proslavila s kolegama na setu.

Živela u staroj kući, a onda je napisala 50 nijansi sive: Danas uživa u neviđenom luksuzu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs