Dovoljan je i detalj

Crna boja za moć u domu: Gde nikako ne smete da je imate!

Crna je boja noći, dubokih voda, pa korišćenjem crne boje po Feng šuiju dobijate na dubini, jačini i definiciji bilo kog prostora
Enterijer
02:58h Autor:
Crna boja za moć u domu: Gde nikako ne smete da je imate!
Foto: Shutterstock

Crna boja je puna misteriozne i prefinjene Feng šui energije - energije moći, zaštite, prenosi Lovesensa.rs.To je boja noći, dubokih voda, pa korišćenjem crne boje po Feng šuiju dobijate na dubini, jačini i definiciji bilo kog prostora.

U Feng šuiju, crna boja pripada elementu Vode i to je boja Jina (odnosno ženske, pasivne energije Jin-Jan kombinacije). Crna je temelj svakog dekora.

Osetite promene u izgledu i zdravlju: Prolećni Feng šui otkriva kako!

Može da se koristi za isticanje drugih Feng šui boja, kao i za donošenje jačine u svaku prostoriju. Crnu boju treba potpuno da izbegavate u južnim delovima prostorija, dok se u umerenim količinama može koristiti u sobama za decu, na ulazu u kuhinju i trpezariju.

Takođe, pošto ova boja nosi utemeljenje i stabilnost sa sobom, valja je koristiti do nivoa oka. Crna je i odličan lek po Feng šuiju i pravilno iskorišćena u severnom delu vašeg životnog prostora može da prizove mnoge povoljne poslovne prilike.

Koliko ste srećni: 5 znakova da u vašem domu vlada dobra energija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs