IDEALNI POPUSTI ZA OPREMANJE DEČIJIH SOBA

Enterijer
12:58h Autor:
IDEALNI POPUSTI ZA OPREMANJE DEČIJIH SOBA
Foto: Promo

Septembar mesec je zbog početka nove školske godine već naveliko postao mesec koji se posvećuje školarcima, bilo onim najmlađim, bilo tinejdžerima. Kako bi im se olakšao još jedan novi početak, važno je posvetiti pažnju njihovom ličnom prostoru – dečijoj ili radnoj sobi, ili bar radnom kutku. Ukoliko niste u mogućnosti da uradite kompletno renoviranje, malim intervencijama možete potpuno osvežiti prostor.

Ukoliko i vi razmišljate kako da osvežite sobu vaših školaraca, ili možda uredite radni kutak koji može koristiti više članova vaše porodice, SJAJNA VEST je da je u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, i tokom septembra, više od 100 artikala za opremanje dečije sobe na popustu i do 45%, kao i više od 50 artikala na sniženjima do 40 % za opremanje radnih soba.

Kompletno opremanje sobe može biti zaista veliki izdatak, a za osveženje prostora vaših školaraca može biti dovoljna i zamenu kreveta, radnog ili kompjuter stola, radne ili kompjuter stolice, dodavanje police za knjige, ili par taburea i vreće za sedenje za trenutke odmora i relaksacije.

Forma ideale
foto: Promo

Iz akcijske ponude izdvajamo najpovoljnije, poput kompjuter stola LEO, koji je dostupan u dve kombinacije drvo dekora, po ceni od 7.990 dinara, uz koji se sjajno uklapa dečija kompjuter stolica QZY-0817C2 po ceni od 3.990 dinara, a koja je pored crne, dostupna i u crvenoj boji.

Još jednu sjajnu kombinaciju, za starije školarce, možete kreirati kombinovanjem kompjuter stola ALFA, koji je dostupan u više drvo dekora, po ceni od 11.990 dinara, a kutku možete dodati kancelarijsku fotelju KJC-001 dostupni za samo 4.990 dinara.

Radni prostor vaših školaraca možete uvek obogatiti nekom policom za knjige, drage uspomene, posebno mesto koje će sasvim sigurno i mlađi školarci i tinejdžeri i te kako lepo urediti, a od otvorenih polica, iz mesečne akcije Vreme je za idealne popuste , ali i asortimanska sniženja Forma Ideale, izdvajamo: otvorenu policu 4K – 3.990 dinara, otvorenu policu QUADRO – 4.990 dinara, otvorenu policu TOMAR 4 - 5.990 dinara i još mnogo drugih modela i dekora, izuzetno povoljnih cena...

Kako biste podržali i komfor u vreme odmora svojih najmlađih, razmislite o sjajnoj ponudi vreća za sedenje, a tu su i taburei atraktivnih boja i dizajna, koji su dobro rešenje kada ih posete prijatelji.

Pored predloga koje smo izdvojili za vas, u ponudi je veliki izbor kreveta, kompjuter i radnih stolova, radnih, kompjuter i gejming fotelja i stolica, otvorenih polica, a koji će, tokom mesečne akcije, do 23. septembra, biti dostupni po izuzetno povoljnim cenama, kako u Forma Ideale salonima (prodajna mreža), tako i u Internet prodavnici.

Forma ideale
foto: Promo

Ono što može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pored aktuelne akcije sniženja u kategoriji nameštaja za opremanje radnih i dečijih soba, očekuje vas i mesečna akcija, a tu su i ostale mogućnosti za uštedu koje iz meseca u mesec nudi Forma Ideale kroz svoje akcije.

Ukoliko ste odlučili da obradujete svoje školarce, ne propustite SNIŽENJA, a sve to po idealnim uslovima kupovine.

(Promo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs