NEMA BOLJEG NAČINA ZA ČIŠĆENJE KUĆE OD OVOG: Samo jednim potezom uklonite dlake kućnih ljubimaca, prašinu i prljavštinu

Čišćenje kuće mnogima nije omiljena aktivnost, ali je neopodna da bismo mogli da uživamo u toplini svog doma

Enterijer
13:06h Autor:
NEMA BOLJEG NAČINA ZA ČIŠĆENJE KUĆE OD OVOG: Samo jednim potezom uklonite dlake kućnih ljubimaca, prašinu i prljavštinu
Philips bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus, Foto: Promo

Koliko puta vam se desilo da počnete sa usisavanjem kuće, a onda se to pretvori u pravu radnu akciju, jer morate da razmotate kabl, da uređaj prenosite iz sobe u sobu, jer ne možete kompletan stan da usisate uz pomoć jedne utičnice, a čišćenje kesa za usisivač je tek posebna priča.

Još ako ste vlasnik kućnog ljubimca ili imate malu decu koja su tek prohodala, pa većinu vremena provode na podu u igri i istraživanju prostora oko sebe, cela priča postaje znatno komplikovanija.

A kada završite sa usisavanjem, kreće još gori deo, brisanje podova. Potrebna vam je kanta puna vode, džoger, ceđenje, a sigurno vam se nekoliko puta desilo da istu tu kantu sa prvljavom vodom slučajno oborite i prolijete. Da biste svoj prostor uvek zadržali čistim, urednim i bezbednim za vas i vaše ukućane postoji jednostavno rešenje koje će vam uštedeti vreme, ali i olakšati čišćenje. U pitanju je Philips bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus.

Philips usisivač
foto: Promo

Posebno je dizajniran za usisavanje i brisanje svakog kutka vašeg stana, od poda do plafona, a što je najbolje od svega radi na bateriju, te nema kabla koji vam se mota oko nogu i ometa vas u čišćenju. Sa samo jednim punjenjem moći ćete da očistite svoj životni prostor kompletno.

Takođe veoma je praktičnog dizajna koji vam omogućava dosezanje do najnepristupačnijih mesta bez pomeranja nameštaja. Pored toga ima usisni nastavak od 360 stepeni sa LED svetlima koji detektuje i najsitniju prašinu i mrvice što će vam pomoći da do detalja očistite svaki kutak, a njegova posebnost je u tome da usisava sa svih strana - spreda, otpozadi, levo i desno što ga razlikuje od svih ostalih usisivača na tržištu.

Philips usisivač
foto: Promo

Njegov Aqua nastavak za usisavanje i brisanje u jednom potezu uklanja i do 99 % bakterija. S prednje i zadnje strane uisava, a u sredini briše uz pomoć antibakterijske mikrofober krpice. Kada završite čišćenje sa sigurnošću možete da pustite mališane da se slobodno igraju, a ovo je prednost ukoliko vaš kućni ljubimac redovno izlazi napolje.

Rezervoar za vodu se postavlja i skida jednim klikom te je moguć lak prelazak sa brisanja tvrdih podova na samo usisavanje tepiha.

Takođe, ukoliko vaš pas ili mačka vole da odmaraju na omiljenom trosedu ili fotelji, bez problema ćete ukloniti dlake sa malom turbo četkom koju dobijate kao dodatak.

Philips usisivač
foto: Promo

Usisivač dolazi s brojnim dodacima - ususnim nastavkom od 360° i nastavkom Aqua, nastavkom za uske površine, fleksibilnim nastavkom za automobil, krpicom od mikrovlakana, ugrađenom četkom, malom turbo četkom, četkom i nastavkom za uske površine 2u1 i zidnim nosačem, a može da se pretvori u mali ručni usisivač za maksimalnu slobodu.

Philips usisivač
foto: Promo

Philips bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus opremljen je litijum-jonskom baterijom od 25,2 V koja omogućava čak 28 minuta TURBO rada i 80 minuta standardnog usisavanja.

Zašto biste vreme provodili u predugom i prekomplikovanom čišćenju kuće kada uz Philips bežični usisivač Philips 8000 Aqua Plus možete da očistite kompletan životni prostor za duplo manje vremena i posvetite se uživanju sa svojim najmilijima u besprekorno čistom i dezinfikovanom domu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs