OVDE JE RIJANA DO SKORO ŽIvela

NJEN LIČNI STIL NEMA VEZE SA KUĆOM U KOJOJ ŽIVI: Zavirite u prelepi dom poznate pevačice

Brojne poznate zvezde svoj privatni život uspešno kriju od javnosti i retko imamo priliku da zavirimo u unutrašnjost njihovih domova. Priliku da zavirimo u dom pevačice Rijane dobili smo isključivo jer se ona odlučila na prodaju svoje nekretnine.

Enterijer
Autor:
NJEN LIČNI STIL NEMA VEZE SA KUĆOM U KOJOJ ŽIVI: Zavirite u prelepi dom poznate pevačice
Foto: Profimedia

Za luksuzno imanje na obroncima Holivuda anonimni kupac je izdvojio 48 milijuna kuna. Pevačica na ovoj prodaji nije ostvarila profit jer je za isto prije pet godina kupila za nešto više od 6,6 miliona dolara.

Posed se nalazi u Holivud Hilsu, jednoj od najreprezentativnijih rezidencijalnih četvrti Los Anđelesa. Sastoji se od glavne kuće, kuće za goste te prostranog dvorišta s bazenom i vrtom uređenom u španskom stilu. Glavna kuća, takođe izvedena u španskom stilu, uključuje osam spavaćih soba, deset kupatila, kuhinju, trpezariju i dnevni boravak.

Rijana
foto: Profimedia

Fotografije enterijera otkrivaju kako u uređenju prevladavaju smirujući i pročišćeni neutralni tonovi. To je suprotnost eklektičnom modnom stilu po kojem je Rihjana poznata. Enterijer donosi kombinaciju drvenih i kamenih elemenata, a ovaj spoj sjajno je izveden u kuhinjskom prostoru u kojem vizualno dominira mermerno ostrvo.

1 / 16 Foto: Profimedia

Prilikom boravka u ovoj urbanoj vili, Rijana je imala priliku da uživa i u kućnom bioskopu i pozorištu. Jedna od karakteristika ovog doma je i prostorija specijalno osmišljena za zabavna kućna druženja te opremljena raznovrsnim društvenim igrama . Takođe, u sklopu njenog nekadašnjeg doma nalazi se i privatna teretana.

Kako vam se dopada kuća poznate pevačice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs