FASCINANTNO!

OD KOMBIJA NAPRAVILI STAN DA VAM PAMET STANE:U manje od 15 kvadrata imaju BAŠ SVE - i to skockano DO SAVRŠENSTVA!(VIDEO)

Ovaj enterijer je dokaz da je dobra ideja bitnja od svega drugog

Enterijer
Autor:
OD KOMBIJA NAPRAVILI STAN DA VAM PAMET STANE:U manje od 15 kvadrata imaju BAŠ SVE - i to skockano DO SAVRŠENSTVA!(VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

Životni prostor važan je svakome od nas. Svi volimo da u svojim stanovima i kućama imamo dovoljno prostora i da nam ništa ne nedostaje - ni privatnosti, ni prostora za odmor ili dočekivanje gostiju, odlaganje stvari, spavanje, relaksaciju...

Kada se sve ovo nabroji, većina nas pomisli: "Da, ali za to sve potrebno nam je minimum 70-80 kvadrata, a mnogi "pucaju" i na više", što jeste donekle tačno. Ali, samo donekle...

Mi vam danas predstavljamo veoma nesvakidašnju ideju za uređenje enterijera, koja je dokaz da bukvalno sve može stati u manje od 15 m2, ukoliko se odbro osmisli i ukoliko imate mašte da prostor uredite "van okvira" i standarda.

Jedan mladi par odlučio je da svoj kombi pretvori u stan na točkovima. I znamo da će većina vas sada reći da je to nemoguće i nerealno, ali snimak stnačića koji ima i dnevnu sobu i spavaći deo i kupatilo i kuhinju će vas odmah dematovati. A, pored toga što je potpuno funkcionalan, ovaj "putujući" stan je neodoljivo šarmantan i uređen s ukusom.

Stoga, nemojte očajavati ukoliko živite u manje kvadrata nego što biste možda želeli ili imate da priuštite, već uključite maštu i iskoristite prostor koji imate na najbolji mogući način.

Mi smo vam pronašli inspiraciju, a na vama je da li ćete je i kako iskoristiti!

Uživate u videu, mi smo ga "vraćali" nekoliko puta!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs