POGLEDAJTE

OVAKO IZGLEDA NOVAKOVA VILA U MARBELJI: Za ovaj raj na zemlji iskeširao je 10 miliona dolara, sve puca od luksuza! VIDEO

O svakom detalju se vodilo računa

Enterijer
17:12h Autor:
OVAKO IZGLEDA NOVAKOVA VILA U MARBELJI: Za ovaj raj na zemlji iskeširao je 10 miliona dolara, sve puca od luksuza! VIDEO
Foto: Printscreen Youtube / Top-News

Kuća tenisera Novaka Đokovića u španskom mondenskom letovalištu Marbelja oduzima dah.

Novak je postao vlasnik ovog velelepnog imanja i vile pre dve godine. Naime, on je ovu vilu iznajmljivao na početku pandemije korona virus, a onda je rešio da postane njen vlasnik. Za vilu je iskeširao preko 10 miliona evra, pisali su španski mediji.

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a sa terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak 9 soba i osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen i posebne delove za rekreaciju i goste.

Vila poseduje i teniski teren gde Novak marljivo trenira i dok je na odmoru.

Osim soba koje imaju bilijar i stoni-tenis, u kući se nalazi i bioskopska sala, kao i teretana.

Novak Đoković
foto: Printscreen Youtube / The World News

Novaj he sad rešio da renovira svoj luksuzni dom i to po feng šui pravilima.

On je angažovao vrhunski tim dizajnera, oko imanja su već postavljene skele, a što se same vile tiče, u glavnoj spavaćoj sobi u kojoj spavaju Novak i njegova supruga Jelena Đoković trebalo bi da budu postavljeni prozori od plafona do poda.

Novak Đoković
foto: Printscreen Youtube / Top-News

Kupatila, kuhinje i đakuziji takođe treba da budu zamenjeni i uređeni u skladu sa feng šui praksama, zasnovanim na konceptima kao što su pet elemenata drveta, vatre, zemlje, metala i vode.

Kako vila trenutno izgleda, pogledajte ovde:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs