kirsten danst otvorila vrata svog doma

ZAVIRITE U NESVAKIDAŠNJU KUĆU POZNATE GLUMICE: Ne volim bele kuhinje i otvoren koncept! (VIDEO)

Ona ne voli otvoren prostor, bele zidove i kuhinje!

Enterijer
Autor:
ZAVIRITE U NESVAKIDAŠNJU KUĆU POZNATE GLUMICE: Ne volim bele kuhinje i otvoren koncept! (VIDEO)
Kirsten Danst, Foto: Profimedia

Kirsten Kerolin Danst rođena je 30. aprila 1982. godine u Pojnt Plezentu, Nju Džerzi. Njena najpopularnija uloga do sada je svakako Meri Džejn u globalnom blokbasteru „Spajdermen“ Sema Raimija u kome je partnerka Tobiju Megvajeru.

Gledali smo je gledali u filmu „Večni sjaj besprekornog uma“ prema scenariju Čarlija Kaufmana; u tom filmu glume i Džim Keri, Kejt Vinslet i Mark Rafalo. Pamtimo je i po odličnoj roli u filmu „Osmeh Mona Lize“ Majka Njuela sa Džulijom Roberts, Džulijom Stajls i Megi Gilenhal.

Za ulogu u filmu „Intervju sa vampirom“ bila je nominovana za Zlatni globus i brojne druge nagrade, a zapažena je i njena uloga Marije Antoanete u filmu Sofije Kopole. Već kao trogodišnjakinja snimala je reklame, a na filmu se prvi put pojavila 1989. godine u „Njujorškim pričama“ Vudija Alena.

NAJPOPULARNIJA SOBNA BILJKA NA SVETU: Lako se gaji i održava, svakom uspeva, ulepšava svaki enterijer! (FOTO)

Kirsten Danst
foto: Profimedia

O njenom privatnom životu se malo zna osim toga da je udata za kolegu glumca Džesija Pelmosa sa kojim ima dvoje dece.

Par živi u prelepoj kući u Los Anđelesu, koji kakko kaže glumica, oslikava njihive karaktere. Velelepna kuća je uređena u neobčnom stilu, ukrašenom dizajnerskim komadima, slikama i skulpturama, a krasi je i prelep ali jednostavan bazen.

Da se razlikuje od svojih koleginica koje kupuju već sređene kuće odmah je jasno, ona se čak odlučila za tamnije boje zidova i materijala, ne voli otvoren prostor za koji kaže da nije dovoljno ušuškan. Bele kuhinje takođe ne dolaze u obzir!

Kuhinja je prostorija u kojoj najviše kao porodica provode vremena i zbog toga joj je to omiljeno mesto u kući.

Pogledajte u sledećem videu kako Kirsten Danst uz pomoć svoje prijateljice arhitektice sredila svoj životni prostor - sigurni smo da će vam se dopasti kao i nama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs