ODALA BEBI POČAST NA NEOBIČAN NAČIN

Izgubila je bebu i svet joj se srušio: Kada vidite šta je uradila nakon toga, naježićete se! (FOTO)

Društvenim mrežama šire se fotografije žena koja je uradila neuobičajen manikir na noktima, a priča koja stoji iza njega će vas rasplakati

Porodica
17:04h Autor:
Izgubila je bebu i svet joj se srušio: Kada vidite šta je uradila nakon toga, naježićete se! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Jedna Šveđanka koja radi kao manikirka, objavila je fotografiju svojih noktiju na kojima su dva snimka ultrazvuka jer čeka blizance.

Neke žene su ovaj trend iskoristile da bi odale počast bebama koje su izgubile, poput korisnice Sare koja je imala spontani pobačaj 2017. godine.

"Nakon tri godine i bezbroj tretmana, moj suprug i ja smo konačno začeli u aprilu. Ali, 30. maja mi se srce slomilo kad sam saznala da moja beba više nije živa i ne raste te sam ostala bez nje drugi dan", napisala je i dodala:

"Izgubila sam svu inspiraciju dok sam tugovala. Naučila sam kako voleti njega i njegov kratki život i nastaviti dalje s nadom. Volim te, slatkišu, i smejem se kad te vidim na noktima".

Samostalni brzi manikir: Negovani nokti su uvek u modi!

Časopis People razgovarao je s Nadine Abramcyk, vlasnicom salona u tri američka grada, koja je otkrila šta misli o novom trendu.

"Manje je važno koje proizvode koristite, ali treba voditi računa o sigurnosti u salonu koji posećujete. Proverite da li koriste ventilaciju i čiste li tehničari pribor. Nemojte tamo provoditi previše vremena", izjavila je Abramcyk koja čeka treće dete.

Ženstveni i sofisticirani: 5 najpopularnijih ideja za prolećni manikir! (FOTO)

Ona savetuje da ispitate koliko hemikalija se koristi u salonu koji posećujete, kako ne biste udisali preveliku količinu, posebno ako su štetne.

"Lično nisam idealna kandidatkinja za nokte koji su sada popularni među trudnicama jer volim jednostavnost. Ali to je svakako zabavna ideja. Smatram da je takav rad prilično impresivan jer nije jednostavno nacrtati detalje na toliko maloj površini kao što je nokat", zaključila je.

Samostalni brzi manikir: Uredni nokti bez posete kozmetičkom salonu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs