obavezno pročitajte

Ispunio je poslednju želju supruge: Godinama kasnije otkrio istinu! (FOTO)

Feder Fiton se pet godina borila s rakom, ali 2013. zlokobna bolest je pobedila i 69-godišnja Feder je preminula

Porodica
Autor:
Ispunio je poslednju želju supruge: Godinama kasnije otkrio istinu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pred kraj svoga života suprugu je rekla da obavezno zaliva cveće koje imaju u kupatilu nakon što ona umre. On je odlučio da ispoštuje ovu njenu poslednju želju, pa se pažljivo brinuo o cveću svoje supruge nekoliko godina.

Kako je ono bilo stalno jednako zeleno, on je bio jako ponosan na sebe i na svoj trud oko njega.

Priča postaje zanimljiva kada je on jednoga dana odlučio da se preseli i naravno, da ponese cveće sa sobom u novi dom. Kada je uzeo saksiju u ruke, shvatio je da je pet godina zalivao PLASTIČNO CVEĆE.

Ovu priču na Tviteru je podelila njihova ćerka Antonia Nikol, inače vatrogasac iz Londona.

– Pre nego što je moja mama umrla, dala je tati stroge instrukcije o zalivanju cveća u kupatilu. On ga je, naravno pažljivo zalivao i održavao u životu. Izgledalo je tako lepo da je odlučio da ga ponese sa sobom u svoj novi dom, ali tada je otkrio da je plastično. Čujem svoju mamu kako se smeje – napisala je Antonia, a njena objava se brzo proširila internetom.

– S rakom se borila pet godina i preminula je u novembru 2013. Moji roditelji živeli su u Južnoj Africi pa nam je svima bilo jako teško zbog razdvojenosti, ali kada je tata otkrio da zaliva veštačko cveće bilo je toliko zabavno da smo osećali da je ona opet s nama – rekla je ćerka ovoga para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs