Čudo

Muž i sin joj poginuli u udesu: Mališana vratili u život, pa majci rekao nešto neverovatno! (VIDEO)

Prolazili su raskrsnicu kada je vozilo hitne pomoći, koje se vraćalo nazad u ambulantu, udarilo pravo u njih. Nakon toga, njihovi životi više nikada nisu bili isti

Porodica
Muž i sin joj poginuli u udesu: Mališana vratili u život, pa majci rekao nešto neverovatno! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club

Bilo je leto 1997. godine. Džuli, Endi i njihov sin Lendon su bili na putu kući sa porodičnog putovanja i bili su presrećni što su proveli vreme zajedno.

Potom se desilo nešto što je zauvek promenilo njihove živote. Prolazili su raskrsnicu kada je vozilo hitne pomoći, koje se vraćalo nazad u ambulantu, udarilo pravo u njih.

Endi je preminuo odmah, a Džuli je bila u stabilnom stanju, ali spasioci nisu shvatili da je u autu bila treća osoba.

Napio se i u udesu usmrtio devojku: Svoje poslednje reči uputila majci!

foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club

Auto je bilo toliko uništeno da spasioci nisu videli osmogodišnjeg Lendona. Tek kada su videli dečiju cipelu, shvatili su da u autu ima još nekog. Lendona su oživeli i prebacili u Karolina medicinski centar. Umro je još dva puta tog dana i oba puta su ga vratili u život. Doktori nisu dali mnogo nade Džuli.

Rekli su joj da ako joj sin preživi, biće kao osmogodišnja beba i neće znati kako da hoda, priča ili jede, zbog traume na mozgu. Ali nakon dve nedelje desilo se čudo. Lendon je otvorio oči i na čuđenje svih oko sebe nije pokazivao znakove oštećenja mozga. Potom se desilo nešto još neverovatnije.

Izašla sam iz tela i srela oca koji je umro pre 10 godina: Evo šta mi je rekao! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club

"Pitala sam Lendona, da li znaš gde ti je tata? A on je odgovorio: 'Da, znam, video sam ga u raju' ", rekla je Džuli za CBN.

Život posle smrti zaista postoji: Naučnici otkrili šta se dešava sa dušom!

foto: Printscreen Youtube / The Official 700 Club

Lendon je takođe objasnio da je video još dva porodična prijatelja u raju, ali to nije sve. Ubrzo nakon toga, Lendon se okrenuo prema mami i rekao da je video njeno "drugo dvoje dece". Džuli nije bila sigurna o čemu govori, a potom je shvatila na šta je mislio - na dva pobačaja koja je Džuli imala pre nego što se on rodio, iako Lendon nikada nije znao za to.

"Video ih je u raju, iako mi o tome nikada nismo pričali pred Lendonom. Nije znao da smo izgubili dvoje dece pre njega", rekla je Džuli.

Šta se stvarno dešava kad umremo: Ispovest devojke koja se vratila iz mrtvih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs