Strašno

Majka se sa sinom posle posete Deda Mrazu vratila do kola: Poruka na prozoru joj slomila srce! (VIDEO)

Ovaj potpuni stranac je odlučio da stvari uzme u svoje ruke, ali u jako lošem smislu

Porodica
17:33h Autor:
Majka se sa sinom posle posete Deda Mrazu vratila do kola: Poruka na prozoru joj slomila srce! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / ChrisOConnellFox29

Sve što je Garet Kojn želeo je da poseti Deda Mraza u tržnom centru u Pensilvaniji. Kako je to jedan od najvećih tržnih centara u Americi, pronaći parking je zaista teško, pogotovo tokom praznika. Njegova mama Nensi nije mnogo razmišljala i parkirala se na mesto za ljude sa invaliditetom.

Neko je primetio šta je uradila, i kako je porodica odšetala u tržni centar bez problema. Ovaj potpuni stranac je odlučio da stvari uzme u svoje ruke, ali u jako lošem smislu.

Kada je Nensi sa porodicom završila posetu Deda Mrazu, u povratku prema automobilu je primetila nešto crveno na njenim prozorima. Kada je prišla vratima, videla je nešto što joj je slomilo srce.

Devojčica sela u krilo Deda Mrazu: Izgovorila 4 reči koje su sve ostavile u suzama! (VIDEO)

foto: Printscreen Facebook / ChrisOConnellFox29

Bez obzira na to gde otišli, uvek možete da naiđete na ljude koji nemaju nikakav problem da zabijaju svoj nos u vaš privatni život. Nažalost, ova osoba je mislila da zna o čemu je reč, te je odlučila da "očita" lekciju Nensi jer je parkirala na mestu za invalide.

Koristeći crveni karmin ova osoba je ispisala: "Ti nisi hendikepirana".

Dečak u kolicima gledao drugove kako igraju basket: Rasplakaće vas njihova reakcija! (VIDEO)

foto: Printscreen Facebook / ChrisOConnellFox29

To je naravno istina kada je Nensi u pitanju, ali njena porodica ima pravo da koristi ta parking mesta, iako razlog za to nije baš uvek očigledan. Možda ova zlobna osoba smatra da su hendikepirane osobe samo one koje koriste kolica.

Nensin sin, Garet, ima redak neurološki poremećaj poznat kao Batenova bolest. Osobe se inače rode zdrave, ali kako bolest napreduje njihovo stanje se pogoršava. Napadi, slepilo i kašnjenja u razvoju su vrlo česti kod obolelih, a Garet nije bio pošteđen nijednog od ovih simptoma.

Deca izbegavala dečaka u kolicima: O postupku njegovog jedinog druga bruji ceo internet! (VIDEO)

foto: Printscreen Facebook / ChrisOConnellFox29

Njegova majka je bila u šoku nakon što je ovo ugledala. Rekla je: "Ne postoji lek, ne postoji terapija. Pokušavala sam da stvorim neka sećanja za svoju porodicu, a onda me ovo dočekalo. Zapitala sam se zašto je to tako, pa sam pomislila da ljudi ne razumeju. Zapravo ih nije briga."

Bes koji je ova porodica imala nakon toga je prerastao u tugu zbog osobe koja je ovo uradila, jer nije znala šta se ustvari događa. U ovakvim situacijama je najbolje zaboraviti šta se desilo, što Džo Kojn, Nensin suprug, i pokušava da učini.

Portparol ovog tržnog centra kaže da su oni uvređeni time što se dogodilo, te da pomažu policiji sa njihovom istragom u vezi sa ovim slučajem.

Vozač autobusa ugledao uplakano dete pored starijeg muškarca: U sekundi shvatio jezivu istinu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs