Ljubav bez kraja

Na 21. rođendan dobila poslednju poruku od oca: Priča sa najtužnijim krajem rasplakala svet! (FOTO)

Od 17. rođendana se plašila ovog broja

Porodica
Autor:
Na 21. rođendan dobila poslednju poruku od oca: Priča sa najtužnijim krajem rasplakala svet! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Majkl Vilijam Selers, otac četvoro dece, preminuo je 2013. od raka pankreasa. Ali, razmišljao je unapred kada je bila reč o njegovoj najmlađoj ćerki, 16-godišnjoj Bejli.

Naime, on je pre smrti platio unapred cvećari da svake godine na njen rođendan dostavi buket cveća u njegovo ime, i tako dok ne napuni 21 godinu.

Na svoj 17. rođendan Bejli se iznenadila ugledavši buket cveća s porukom na kojoj je pisalo: Srećan rođendan! Primaćeš ovo svake godine do svog 21. rođendana. Voli te tata.

Od toga dana pribojavala se tog broja, jer je znala kako će tada poslednji put čuti za svog oca. Bejli je napunila 21 godinu i, za razliku od prethodnih rođendana, kada je od oca dobijala kratke poruke, ova je bila duža i emotivnija od svih. Njegovo poslednje pismo objavila je na Twitteru, a njenu objavu podelile su hiljade ljudi.

Kad je on umro, Sonja Savić je omrzla Beograd: Tragedija koja se i danas pamti

"Ovo je moje poslednje pismo tebi dok se opet ne sretnemo. Ne želim da plačeš za mnom jer sam sada na boljem mestu. Ti jesi i uvek ćeš biti najvrednije što sam imao. Tvoj 21. rođendan je i želim da uvek poštuješ svoju mamu i budeš dosledna sebi. Budi srećna i živi život punim plućima. Ja ću i dalje biti uz tebe na svakom važnom događaju u tvom životu. Samo se osvrni oko sebe i ja ću biti tamo. Volim te, Bu Bu, i srećan rođendan! Tata", pisalo je u poruci.

"Ovo mi znači sve na svetu. Ceniću to do kraja života", priznala je Bejli. Ljudi su joj pružili podršku svojim komentarima, a neki su podelili i svoju tugu zbog gubitka bližnjih.

Zašto se brak Lenke Dunđerski i Nikole Tesle nikad nije ostvario: Nemoguća ljubav i velika tragedija

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs