Šokantna ispovest

Zatrudnela sa 17: Ne zna da li je otac deteta njen dečko ili očuh!

Moja mama živi sa svojim dečkom otkako sam imala 10 godina. Nije s nama živeo stalno i nikada se nije ponašao kao otac pa nismo bili bliski, ali nedavno sam počela da osećam nešto prema njemu

Porodica
18:37h Autor:
Zatrudnela sa 17: Ne zna da li je otac deteta njen dečko ili očuh!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Devojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna ko je otac deteta - spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom. Ima samo 17 godina. Sada traži savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje Dear Deidre.

Ovo je njena priča, a ispod je savet koji je dobila:

"Imala sam seks s maminim dečkom iako i ja ima dečka. Sada sam trudna, a ne znam ko je otac. Spavala sam s dečkom od mame iako volim svog muškarca.

Imam 17 godina, a moj dečko 18. Zajedno smo skoro godinu dana i volimo se. Moja mama živi sa svojim dečkom otkako sam imala 10 godina. Nije s nama živeo stalno i nikada se nije ponašao kao otac, pa nismo bili bliski, ali nedavno sam počela da osećam nešto prema njemu.

Moja mama ima 38 godina, a on 33. Pre nekoliko meseci sam slavila 17. rođendan i mamin dečko se mnogo napio. Rekao mi je tu noć da sam mu vrlo privlačna. Iako sam mislila da to alkohol progovara iz njega, počeli smo da očijukamo.

Par dana kasnije je navratio kod nas dok je mama bila na poslu. Znala sam da je došao da vidi mene. Bili su školski praznici i bila sam poslepodne kod kuće. Počeli smo da se ljubimo, nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugoga. Sve se završilo seksom.

Zatrudnela sa 17 godina, svi je osuđivali: Priredila im šok života pred porođaj! (VIDEO)

foto: Ilustracija / Shutterstock

Pijem tablete jer imam seksi sa svojim dečkom, pa sam mislila da smo sigurni. Nekoliko nedelja kasnije nisam dobila menstruaciju, pa sam uradila test za trudnoću. Nisam mogla da verujem kada sam videla da je pozitivan.

Ne znam ko je otac. Od onog popodneva nisam spavala s maminim dečkom jer je rekao da to više nikada ne sme da se ponovi, iako znam da mu se i dalje sviđam.

Zaljubila sam se u njega i osećam se krivom jer volim i svog dečka. Mama ništa ne zna, ali mislim da moram da joj kažem jer se osećam strašno krivom zbog toga što sam uradila. Nisam sigurna koliko ću još dugo moći da držim tu tajnu u sebi. Tako me je strah."

Muž saznao da mu je žena trudna nakon vazektomije: Svojim postupkom zapanjio sve! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ovo je savet koji je dobila:

"Mogu misliti, ali nemoj paničiti. Sat otkucava, tako da pod hitno treba da razmisliš o tome koji je najbolji način za nošenje s ovom trudnoćom. Ako imaš redovni seks sa svojim dečkom, dete je najverovatnije njegovo, ali samo DNA test nakon detetovog rođenja može da da konkretan dokaz.

Ali, čak i ako je to njegovo dete, od tvog dečka, da li ste stvarno spremni za sve što roditeljstvo nosi sa sobom? Bićete odgovorni za nekoga do kraja života.

Ukoliko je to dete od maminog dečka, tada će sve morati da izađe na videlo i doći će do velikih problema u odnosima. Kažeš da voliš maminog dečka, ali kakav to muškarac vara svoju partnerku s njenom ćerkom? Sumnjam da bi ga beba razveselila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs