Neretka situacija

Vratila se kući iz porodilišta: Svekrva joj priredila šok života!

Koliko god se obe strane trudile da odnosi budu koliko-toliko funkcionalni, izmešu snaja i svekrva neretko postoji nerazumevanje

Porodica
18:35h Autor:
Vratila se kući iz porodilišta: Svekrva joj priredila šok života!
Foto: Shutterstock

Kada sam se kući vratila iz porodilišta, zatekla sam kako se moja svekrva useljava kod nas u stan i još su joj doneli dušek u bebinu sobu, jer je mislila kako će beba odmah početi da spava u njenoj sobi.

Odlučila sam već ranije da će beba da spava pored mene u kinderbetu, ali je moj muž smislio da beba spava sa svekrvom u sobi, i kada zaplače da mi ga donese u spavaću kako bih ga podojila.

U svakoj čorbi mirođija, piće vam krv na slamčicu: Najgora svekrva u Zodijaku!

foto: Shutterstock

Tako sam izdržala nedelju dana njenog nepotrebnog pomaganja koje je bilo takvo da je i moje ručkove dodatno solila, stavljala začine. Pospremila je i sklonila igračke koje sam kupila za bebu jer ona smatra kako su preopasne za jednu bebu, kako se njima može povrediti.

Kada su mi roditelji došli u stan da vide bebu, već nakon pola sata svekrva im je rekla da treba da idu kući jer ona treba da kupa dete.

Spremila sam moje i bebine stvari i zajedno sa svojim roditeljima otišla kod njih kući, i ne namjeravam da se vratim u stan dok moj muž svekrvu ne preseli u njenu kuću, i u stanu ne ostane niti jedna njena stvar.

Mislite da vas svekrva ne voli? Evo kako da se uverite da li ste u pravu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs