Pročitajte

Svekrva prebacila snajki da ne čisti kuću kako treba: Odgovor njenog sina prepričava ceo svet!

Zbog čega muškarci stupaju u brak?

Porodica
Autor:
Svekrva prebacila snajki da ne čisti kuću kako treba: Odgovor njenog sina prepričava ceo svet!
Foto: Shutterstock

Klint Edvards je otac troje dece i autor popularnog bloga No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog (Nemam pojma šta radim: Blog jednog tate).

On iskreno kaže da se već odavno pomirio sa činjenicom da mu kuća više nikada neće biti besprekorno čista, ali njegova majka nije.

Klint je opisao nedavni razgovor s njom na tu temu, kada mu je prigovorila da njegova supruga Mel ne čisti kako treba:

"Pre nekoliko nedelja pričao sam sa svojom majkom telefonom, kada je rekla: Zar ti ne smeta što Mel ne čisti kuću malo bolje? Bila je subota. Sklanjao sam suđe i iskreno nisam znao šta da kažem. Moja majka to nije rekla na zločest način ili bilo šta drugo. Više je bila znatiželjna.

Nisam dobro poznavao svog oca, ali sećam se njegovog saveta o biranju žene: Dođi joj u kuću nenadano i pogledaj kako tamo izgleda. Puno toga se može saznati o ženi na osnovu toga kako se brine o kući.

Pismo jedne domaćice: Najvažniji savet za čišćenje kuće koji svaka žena treba da čuje!

Mislim da zabrinutost moje majke zbog čiste kuće ima veze s njom samom i pokušajima da ispuni ono što se od nje očekivalo u mladosti.

Ali, radi se o tome da, za razliku od mog oca, ja nisam razmišljao o čistoj kući kada sam oženio moju suprugu.

Razmišljao sam o tome kako volim da čujem šta ima da kaže. Razmišljao sam o tome kako se osećam zbog nje. Razmišljao sam o tome kako se puno smeje, volim to. Razmišljao sam kako je slatka i obzirna, i kako mi se čini da će biti savršena majka mojoj deci.

Nakon nekoliko trenutaka pronašao sam prave reči, i konačno rekao:

Nisam ušao u brak s njom zbog čiste kuće, već zato što mi je izgledala kao neko sa kim bih mogao da provedem svoj život.

Spakovao sam suđe u mašinu.

Kako je majka odgovorila? Pa, na početku ćutanjem, bio je to pomalo šokantan trenutak i za nju. Na kraju je rekla: Pa... To je verovatno važnije od čiste kuće.

Da, rekao sam, I ja mislim tako".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs