Sestrinska ljubav

25 godina nisu znale jedna za drugu, a onda su se srele: Ovo je najdivnija priča o sestrama! (VIDEO)

Punih 25 godina nije ni slutila da tamo negde postoji osoba ista ona
Porodica
18:58h Autor:
25 godina nisu znale jedna za drugu, a onda su se srele: Ovo je najdivnija priča o sestrama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ Samfuterman

Između njih je bilo 8.000 kilometara i 25 godina života. Dve devojke koje se nikad nisu videle, niti su znale da postoje, rođene su istog dana 19. novembra 1987. u Južnoj Koreji i obe su date na usvajanje. Ovo je priča koja će vas dirnuti duboko u srce, rasplakati vas i učiniti da poverujete da ništa na ovom svetu nije nemoguće. Ovo je priča o sestrama blizankinjama, razdvojenim odmah nakon rođenja, koje su nakon 25 godina pronašle jedna drugu!

Anais Bordier je oduvek znala da je usvojena. Imala je samo tri meseca kada su je usvojili Žakujes i Patricia Bordier. Odrasla je u Parizu i Briselu, a nakon završenog fakulteta u Francuskoj sa 22 godine odselila je u London kako bi studirala modni dizajn. Jednog dana njen prijatelj Kelsang ju je tagovao u video – snimku na Fejsbuku misleći da je to ona.

Ali, Anais nikad dotad nije postavila svoj video na Jutjubu.

"Kada sam malo bolje pogledala, videla sam da devojka ima moje lice, moju kosu i moje pegice… Ali to nisam bila ja. Non – stop sam gledala video, pokušavala sam da pronađem razliku između nas dve, ali nije je bilo. Ta devojka i ja smo bile identične”, otvoreno priča Anais.

Anais i Samanta su razdvojene odmah nakon rođenja

Bezuspešno je pokušavala da sazna ko je ta tajanstvena devojka, ali ispod videa nije bilo nikakvih detalja tako da je Anais nakon nekog vremena digla ruke. Ali, u februaru 2013. godine Kelsang joj je poslao poruku u kojoj je pisalo da se ta devojka opet pojavila u trejleru za film “21 and over”. Anais je brzo potražila trejler, zatim je posetila WEB stranicu o filmovima IMDB i potražila ime te devojke u informacijama o filmu. I napokon ga je našla.

Devojka se zvala Samanta Futerman i živela je u Los Anđelesu, a datum i mesto njenog rođenja bili su isti kao i Anaisini – 19. novembar 1987. godine, Južna Koreja.

Anais je bila toliko šokirana da je na sledećoj stanici izašla iz autobusa i nazvala svoju majku. Sve joj je ispričala i Patricia ju je pitala ono što se ona bojala i da pomisli: “Misliš li da bi ona mogla biti tvoja sestra bliznakinja?”

To pitanje Anais nije dalo mira. Nikako nije mogla prestati da razmišlja o tome da negde na ovom svetu postoji devojka koja izgleda identično kao i ona. Počela je da pretražuje Internet kako bi našla više informacija i samo jedan klik odveo ju je na Samantin Fejsbuk.

“Dugo sam sastavljala poruku za Samantu. Rekla sam joj šta mislim, u šta sumnjam i pozvala je da pogleda moje slike na Fejsbuku i sama se uveri”, ispričala je Anais.

Poruka je bila poslata.

“Kada sam dobila poruku od Anais emocije su mi se potpuno izmešale. Prvo sam pomislila da neka čudakinja ima moju fotografiju, ali onda sam videla da je rođena istog dana kad i ja”, priča Samanta.

“Gledala sam sliku za slikom i mislila "Toliko smo slične, zar se ovo stvarno dešava?". Bila sam neobično mirna, ali zaista uzbuđena. Stalno sam se pitala da li ja to zaista imam blizankinju i koliko je to sve šašavo? Bila sam više ushićena nego uplašena.”

Imala je savršenu porodicu: Na 12. rođendan njenih bliznakinja život joj je postao pakao! (VIDEO)

Printscreen/ youtube/ samfuterman
Printscreen/ youtube/ samfuterman

Samanta je odgovorila Anais sa rečenicom “Čoveče, pa mi smo stvarno blizankinje”

Kontakt je bio uspostavljen i prvo što su razmenile bili su zapisi o usvajanju koji su im otkrili neverovatnu činjenicu, a to je da su rođene u istoj klinici. Narednih sedmica Anais i Samanta su se svakodnevno dopisivale, razmenjivale fotografije iz detinjstva i sadašnjosti, pričale o svojim porodicama i životima, a onda su se dogovorile da razgovaraju preko Skajpa. Dva potpuno ista lica na ekranu, isti pokreti rukama, isti osmesi, isto prevrtanje očima – nisu mogle da veruju šta im se dešava! Smejale su se i pričale puna tri sata. Odmah su se dogovorile da se moraju videti uživo i odlučile su da Samanta dođe u London na Anaisin diplomski.

Pošto je Samanta bila u filmskoj industriji (publika širom sveta je se seća po ulozi Satsu u filmu “Memoari jedne gejše”) predložila je da snime dokumentarac o njima dvema. Pored toga, našle su doktorku u Americi koja je bila stručnjak za blizance razdvojene odmah posle rođenja i poslale su joj uzorke za DNK analizu.

Tri meseca nakon njihovog prvog razgovora preko Skajpa Samanta je sa roditeljima i braćom stigla u Englesku.

Njeni prijatelji koji su radili na dokumentarnom filmu o Anais i Samanti iznajmili su stan u istočnom Londonu gde su se njih dve trebale sresti. I 26. februara 2013. godine Anais i Samanta su se konačno našle u istoj prostoriji.

Prvi susret

"Nismo mogle da prestanemo da se gledamo. Imala sam osećaj kao da je ona moje ogledalo. Tada sam prstom dotakla njenu glavu i obe smo prasnule u smeh”, uzbuđeno objašnjava Anais. “Htela sam da uspostavim fizički kontakt s njom. Nisam znala šta da radim."

Samanta se sa osmehom na licu seća njihovog prvog susreta.

"Kada smo se videle prvi put u životu bile smo kao polarizovani magneti, kad bismo se previše približile jedna drugoj, nismo se mogle dodirnuti. Ali, kada smo se nakon dva dana zagrlile, to je bilo nešto predivno”, ispričala je Samanta.

Dve sestre rodile blizance istog dana: Prava istina zapanjila porodicu! (VIDEO)

<\/div>

U stanu je odjednom bilo previše ljudi, a jedino što su njih dve želele je da budu same. Otišle su na ručak, ali su na putu do restorana stalno zastajkivale i gledale svoje odraze u izlozima. Nisu prestajale da pričaju. Saznale su da obe mrze kuvanu šargarepu i bile su još više iznenađene kada su shvatile da su tog dana stavile isti lak na nokte!

Sutradan im se javila doktorka iz Amerike sa rezultatima DNK analize. Kad su uključile Skajp, doktorka je sa osmehom na licu rekla Anais: “Okreni se i zagrli svoju identičnu sestru bliznakinju!”

Čuvši te reči, Samanta je pala sa stolice i sestre su se počele smejati zajedno sa svima ostalim u sobi.

"Nismo mogle da prestanemo da pričamo celu sedmicu i nisam mogla da verujem koliko smo slične. Obe smo nespretne i imamo isti čudan smisao za humor. Ona uopšte ne mora da mi objašnjava bilo šta o sebi i savršeno me razume”, sa suzama radosnicama u očima priznaje Anais.

Tih sedam dana im je proletelo kao u najlepšem snu i prošlo prebrzo za sestre koje su se napokon našle posle 25 godina razdvojenosti. Anais je posetila Samantu u Los Anđelesu i zajedno su otputovale u Južnu Koreju gde su prisustvovale konferenciji koju je organizovalo Međunarodno korejansko udruženje za usvajanje.

Sestre su pokušale da stupe u kontakt sa svojom biološkom majkom, ali žena čije se ime navodi na njihovim papirima za usvajanje poriče da je ikad imala decu. Obema je to veoma teško palo, ali se teše time što imaju jedna drugu i što su članovi njihovih porodica postali veliki prijatelji.

"Da moji prijatelji nisu bili toliko opsednuti Jutjubom i da ja nisam odlučila da se bavim glumom, možda nikad ne bismo saznale jedna za drugu. Ali, sve se savršeno složilo. Anais i ja nastavljamo da pratimo svoje snove i jedva čekamo da se opet vidimo. Planiramo da putujemo zajedno negde gde nijedna od nas nije bila”, priča Samanta dok sa ljubavlju grli svoju sestru blizankinju.

Blagoslov od samog Boga: 7 stvari koje razume samo onaj ko ima sestru!

Ovo je priča o sestrama:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs