Čega se dosetio

Tata svakog meseca izvodi ćerkicu na sastanak: Razlog je neverovatan! (FOTO)

Otac je pomogao ćerki da odabere idealnu haljinicu i malu torbicu za izlazak, a čak joj je otvarao i vrata pri odlasku te je tretirao poput prave male princeze
Porodica
09:06h Autor:
Tata svakog meseca izvodi ćerkicu na sastanak: Razlog je neverovatan! (FOTO)
Foto: Facebook / Caitlin.fladager

Kejtlin Fladager pohvalila se na Fejsbuku gestom svog supruga koji jednom mesečno njihovu ćerku vodi "na sastanak". Otac je pomogao ćerki da odabere idealnu haljinicu i malu torbicu za izlazak, a čak joj je otvarao i vrata pri odlasku te je tretirao poput prave male princeze.

Mislila je da muž i ćerka kuvaju: Kada je ušla u kuhinju, imala je šta da vidi! (VIDEO)

<\/div>

Na tzv. sastanku bi pojeli ukusan sladoled ili tortu, a 300.000 sledbenika supružnika na društvenoj mreži pohvalilo je njihov trud. Naime, bračni par želi da pokaže ćerki kako dečko treba da se tretira u budućnosti.

"Kad je došla kući, bila je jako srećna. Sada će zauvek znati da zaslužuje lepo ophođenje jer je njen otac postavio vrlo visoke standarde", kaže majka. Objava se svidela čak 86.000 korisnika, a podeljena je više od 40.000 puta.

"Svaki muškarac i žena trebalo bi ovo da rade. Očevi bi trebalo da vode devojčice na sastanke, a majke svoje sinove ili sinovi njih", napisala je jedna korisnica.

Pismo tate o kojem bruji internet: Dragi moj sine, prema ženi se ponaša ovako!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs