Tužna ispovest

Ne mogu da napravim dete: Bojim se da će me žena ostaviti zbog toga!

Razmišljali smo i o usvajanju, ali rado bismo svoje imali. U braku smo 10 godina i pre nismo razmišljali o tome toliko, ali kad smo nekoliko godina pokušavali, saznali smo da sam ja kriv
Porodica
16:52h Autor:
Ne mogu da napravim dete: Bojim se da će me žena ostaviti zbog toga!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ljudi moji, ja sam u totalnoj komi već dve godine. Nikako ne mogu da napravim dete svojoj ženi. I ona je već luda zbog toga. Mnogo smo hteli da imamo bebu, ali nikako ne uspevamo. Pogotovo je njoj to bitno. Ja imam 39 godina, a ona 37. I već smo u nekim godinama kad je trebalo da imamo koliko toliko odraslo dete, ali nikako.

Išao sam na sva testiranja sa suprugom i rezultati su uvek bili loši. Užasno me to muči i nikako da to ispravim. Razmišljali smo i o usvajanju, ali rado bismo svoje imali. U braku smo 10 godina i pre nismo razmišljali o tome toliko, ali kad smo nekoliko godina pokušavali, saznali smo da sam ja kriv. Odnosno ja imam problem. Počeli smo sve više oko toga da se raspravljamo šta da radimo. Ona me stalno kritikuje da je to zbog mog načina života. Da ne živim zdravo i da se više bavim sportom da bismo imali veće šanse.

Udaću se za starca: Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ne verujem da je to razlog i pokušavam da joj objasnim da to dolazi zbog drugih stvari. I kako nam to ne uspeva, u sve većim svađama smo svakim danom. Mislim nisu to one velike svađe, ali rasprave koje su stravično neprijatne. Bojim se da me ne ostavi zbog toga. To bi me uništilo. Čak mi je u par navrata rekla da sam mlitav i da je znala za situaciju, da ne bi našla takvog koji ne može ni dete da napravi, ali samo se nadam da je to bilo u žaru rasprave i da ne misli tako. Valjda.

Joj, preteško je to za shvatiti dok se ne nađete u takvim situacijama. Uopšte ne znam šta da radim više. Da ona bude srećna. Ma da oboje budemo srećni i da dobijemo malu bebu.

Robert

Kajem se što sam je oženio: Moram da je trpim, inače ću biti siromašan!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs