Zanemeo od tuge

Suze borca: Prvak u boksu zadobio najteži udarac u životu! (FOTO)

Supruga australijskog bokserskog prvaka izgubila je bitku sa životom nakon što su u braku proveli samo šest nedelja
Porodica
01:38h Autor:
Suze borca: Prvak u boksu zadobio najteži udarac u životu! (FOTO)
Foto: Facebook / Billydib

Sara Selim Dib, supruga australijskog bokserskog prvaka Bilija Diba, preminula je od posledica leukemije. Imala je samo 21 godinu. Njen suprug, Bili zanemeo je od tuge na sahrani samo 8 nedelja nakon što joj je dijagnostikovano smrtonosno oboljenje.Tek nekoliko dana kasnije, Dib se od supruge oprostio nežnim statusom na društvenoj mreži Fejsbuk, uz koji je dodao fotografiju iz zajedničke riznice ljubavi koju je ovaj par nekada gajio jedan prema drugome.

Čitave noći sedeo pored umirućeg oca: Veliku tajnu otkrio tek ujutro!

<\/div>

"Bogu pripadamo, Bogu se i vraćamo. Sinoć u 23:30 moje srce je preminulo. Sara Selim Dib, moja najbolja prijateljica, moja duša, moje sve, moj anđeo, zauvek", napisao je bokser slomljenog srca.Sara i Bili su bili u braku samo 6 nedelja. Venčali su se nakon što je Sari dijagnostikovana smrtonosna bolest. Do poslednjeg trena su se nadali čudu.

Majka zagrlila ubicu svoje ćerke: Razlog će vas duboko dirnuti! (VIDEO)

<\/div>

"Ako imate nekoga posebnog u životu, nastojte da svaki dan pokažete svoju ljubav i zahvalnost, jer već sutra može biti prekasno", napisao je na svojoj stranici Bili.

Uoči rastanka sa Sarom, Bili je podelio još jedan emotivan post svim ljubiteljima boksa, koji ga prate na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Prerana smrt kneginje Zorke (26): Obistinile se njene poslednje reči!

<\/div>

"Saru su voleli i mladi i stari. Uvek je spajala ljude. Činila je tako za života, ali i u smrti", napisao je 30-godišnjak. Bili Dib je profesionalni bokser i nosilac titule svetskog prvaka. Imao je 39 borbi, od kojih je pobedio u 36. Jedina bitka u kojoj je zadobio težak udarac, bitka je za život voljene Sare.

Tužan starac, suze i bol: Muž otpevao serenadu ženi pre njene smrti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs