Poznatu kreatorku očarala dama koja je kupila njenu haljinu, pa uradila šok stvar: Kažu da je najbolja svekrva na svetu

Priča o Silviji i Mariel ruši sve predrasude o odnosu svekrvi i snajki

Porodica
15:57h
Poznatu kreatorku očarala dama koja je kupila njenu haljinu, pa uradila šok stvar: Kažu da je najbolja svekrva na svetu
Foto: Gustavo Caballero / Getty images / Profimedia

Silvija Čerasi, čuvena modna kreatorka iz Kolubmije, spazila je u svom lokalu devojku za koju je pomislila da bi bila sjajna supruga njenom sinu i ništa nije prepustila slučaju. Preduzela je sve kako bi ih upoznala, a potom je nastala prelepa ljubavna priča...

Naime, Mariel Salazar poželela je da za prijateljicinu svadbu 2021. godine obuče neku od kracija "Čerasi" brenda, ne sluteći da će joj ta odluka promeniti život preko noći.

Kada je došla u butik da odabere odgovarajući model za nju dočekala ju je, ni manje, ni više, nego Silvija, koja se slučajno zadesila u lokalu Koral Gejblsu.

- Na kraju smo razgovarale satima u njenoj kancelariji, a pridružile su se i Vera, Mauriciova baka, i Sofija, Mauriciova sestra i direktorka brenda. Činilo mi se kao da ih znam ceo život - objašnjava Mariel.

Nekoliko nedelja kasnije došla je da pokupi haljinu, a onda je doživela još veće iznenađenje. Silvija je pitala da li sme da njen Instagram nalog pošalje sinu. Mariel se prvo šokirala, a potom i složila, a posle nekoliko dana, Maurisio je poslao prvu poruku.

- Odmah me je očarala na prvom sastanku. A istinski sam se zaljubio u nju kada sam video kako se slaže sa mamom i sestrom. Kada je prvi put došla na ručak u našu porodičnu kuću, video sam kako se prirodno odnosi prema mojoj porodici i primetio sam da smo se svi osećali opušteno, znao sam da je ona prava - istakao je Maurisio.

Mriel je zaporsio na Kapriju u junu 2023. godine, a veridba je bila kao iz bajke. Pretvarao se da posećuju ostrvo kako bi proverili nedavno otvoreni butik. Potajno, imao je prsten u džepu.

- Pretvarao sam se da je to samo još jedno radno putovanje i tako Mariel nije imala pojma. Ustali smo veoma rano i otišli ​​na mesto koje sam nekoliko dana ranije izabrao, jer je imalo najbolji pogled na Faraljoni. Tamo sam kleknuo i zamolio je da se uda za mene - opisao je.

Posle toga su se čamcem uputili do obale Amalfi, gde su uživali u romantičnom ručku. Vratili su se na Kapri taman na vreme za zalazak sunca i večeru u hotelu Caesar Augustus.

Nedavno, njih dvoje su održali trodnevno venčanje u San Migel de Aljendeu, a ceo Meksiko ostao je bez teksta. Mariel je za tu priliku odabrala čak četiri haljine sa potpisom svekrve Silvije Čerasi.

Tokom prvog dana proslave, održane u istorijskoj umetničkoj školi Instituto Aljende, odlučila se za belu haljinu do poda u kombinaciji sa zlatnim čizmama Gia Borghini sa izvezenim datumom njihovog venčanja. Sledećeg dana je nosila ružičastu haljinu sa šljokicama za koktel zabavu u Rosevood San Miguel de Allende.

Mariel je u subotu prošetala do oltara u velelepnoj haljini od čipke sa otvorenim leđima.

„Venčanicu volim skoro isto kao što sam volela i proces njenog kreiranja. Silvija mi je pokazala prelepe uzorke u koje sam se odmah zaljubila i kada je tkanina stigla, počela je da radi na tome. Tokom čitavog procesa, naglašavala je činjenicu da haljina mora da izgleda dobro iz svakog ugla, što sam, naravno, veoma cenila -rekla je Mariel.

Tokom čitavog procesa, naglašavala je činjenicu da haljina mora da izgleda dobro iz svakog ugla, što sam, naravno, veoma cenila.

Ko je Silivija Čerasi?

Silvia Cherassi je rođena u gradu Barankilja u Kolumbiji 21. avgusta 1965, a vuče korene i iz Francuske i iz Italije. Od malih nogu je zanimala moda, a danas je jedna od najcenjenih kreatorki. Osim toga, biznis je proširila i na ostale delatnosti.

Dizajnerka ima butike u Kolumbiji, Španiji i Sjedinjenim Državama sa brendom koji nosi njeno ime i veoma je uspešan na međunarodnom nivou. Njenu odeću nose različite kraljevske ličnosti poput: kraljice Ranije od Jordana i Olimpije od Grčke i nekoliko princeza iz Danske, ali i dame iz svetskog šoubiznisa kao što su: Dua Lipa, Dženifer Lopez i Amaja Salamanka.

A potom je Silvija uplovila i u svet investicija, te je pokrenula izgradnju lanca hotela "Čerasi".

Naime, da je reč o veoma preduzimljivoj i sposobnoj ženi, govori i činjenca da je njen prvi hotel u Kartaheni de Indijasu u Kolumbija časopis "Conde Nast Traveler" istakao kao jedan od najboljih novih hotela na svetu.

Takođe, napisala je i knjigu "Elegantnost bez napora" u kojoj je podelila svoju viziju stila.11​

Udata je za Maurisija Espinosa sa kojom ima dvoje dece: Maurisija i Sofiju, a bila je i portparol UNICEF-a.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs