EVO ZAŠTO ŽENE U SRBIJI SKIDAJU KAPU ALEKSANDRU RADOJIČIĆU: Ono što je on uradio, malo koji muškarac bi ponovio

Veliko srce Aleksandra Radojičića preokrenulo je turbulentan odnos koji je imao sa bivšom partnerkom i njihovom zajedničkom ćerkom Ajom

Porodica
09:41h
EVO ZAŠTO ŽENE U SRBIJI SKIDAJU KAPU ALEKSANDRU RADOJIČIĆU: Ono što je on uradio, malo koji muškarac bi ponovio
Foto: Kurir/Sonja Spasić

Glumac Aleksandar Radojičić i njegova bivša partnerka Jelena Melezović godinama su bili u vezi, a zajedno su dobili i ćerku Aju.

Česte su prilike u kojima se 34-godišnji glumac na društvenim mrežama hvali svojom naslednicom Ajom, međutim, već godinama idilične slike zajedničkih trenutaka pripadaju samo njima, dok je Ajina mama na nekoj drugoj strani budući da su se Aleksandar i Jelena rastali davne 2014. godine nakon što su dugo bili u vanbračnoj zajednici.

Aleksandar Radojičić
foto: Instagram

Tada je usledila dvogodišnja borba za starateljstvo. Sudski spor okončan je 30. juna 2016. godine, a odlučeno je da starateljstvo pripadne Jeleni.

Odnosi bivših partnera bili su prilično zategnuti, te su jedno o drugom svašta govorili u javnosti, a Jelena je tada i na Fejsbuku napisala status u kom je ocrnila oca svoje ćerke.

„Od dana kada je dete zvanično pripalo meni, Aleksandar nam se javlja samo jednom mesečno, a na društvenim mrežama glumi heroja i supertatu. U stvarnosti ne da ne viđa dete, nego i ne pozove da vidi šta radi“, napisala je ona tada.

Ipak, nešto kasnije je promenila mišljenje, te je o glumcu govorila samo lepe stvari.

„Razlog našeg rastanka nije ni preljuba ni nedostatak ljubavi, već nešto treće, intimno, samo naše. Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikad neću naći“, rekla je ona svojevremeno.

Jelena se, u međuvremenu udala i sa svojim suprugom dobila sina Filipa. Aleksandar se i sa Filipom odlično slaže, a Jelena mu je jednom prilikom na društvenim mrežama čestitala rođendan.

„Danas je rođendan Ajinom tati i Filipovom drugu. Živ, zdrav,srećan i voljen bio. Hvala Bogu što postojiš. Živeo“, napisala je Jelena tada.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Filip je ostao bez tate, a Aleksandar je tu za njega i ne odvaja ga od svoje ćerkice, te često sve troje idu zajedno na druženje.

„Dečak je sin iz drugog braka njegove bivše žene. Nedavno je izgubio tatu i Aca od tad uvek vodi i njega, gde god vodi ćerkicu“, „Svaka čast, ljudino, za sve što radiš za Fiću“, „Srce mi je puno kada vidim kako je Aleksandar prihvatio dečaka. Bog mu dao zdravlja. Svaka čast“, „Bravo“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama, ispod fotografija na kojima su Aleksandar, Aja i Filip.

Stil / nova.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs