SVET JE ŠOKIRAN NAČINOM NA KOJI KEJT I VILIJAM VASPITAVAJU BUDUĆEG KRALJA: Jedno pravilo mora da se zna kao "OČE NAŠ"

Mnogi se pitaju kako kejt i Vilijam vaspitavaju budućeg kralja, a jedno pravilo jasno je kao dan.

Porodica
SVET JE ŠOKIRAN NAČINOM NA KOJI KEJT I VILIJAM VASPITAVAJU BUDUĆEG KRALJA: Jedno pravilo mora da se zna kao "OČE NAŠ"
Foto: Profimedia

Članovi kraljevske porodice moraju da žive po određenom protokolu, a njihova deca se već od malih nogu uče da žive u skladu sa tim. Oni sebi ne smeju da dozvole bilo kakve ispade, a svaki njihov korak nalazi se pod budnim okom javnosti.

Princ Džordž nikad neće moći da živi "normalan" život, s obzirom da je treći u redu za nasledstvo u britanskoj kraljevskoj porodici. Njegovo rođenje je priželjkivano, a odrastanje pomno praćeno.

Kejt Midlton i Princ Vilijam često vode decu na javna dešavanja, a upravo tada imamo priliku da vidimo kako se prinčevi Džordž i Luis, kao i princeza Šarlot ponašaju. Budući da je mali Luis veoma živahan, kao i većina dece, dovoljno je da ga Kejt pogleda ili dodirne i sve će biti pod kontrolom.

Princ Vilijam, Princ Džordž, Kejt Midlton, Princ Luis, Princeza Šarlot
foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom, a ono što je manje poznato jeste da se Kejt mnogo edukovala o roditeljstvu, te tajna njenog uspeha uspostavljanja kontrosle nad njima možda leži upravo u tome.

"Vilijam temelji gajenje svoje dece na Midlton modelu Kejtinih roditelja koji su tokom braka takođe dobili troje dece, imućni su, ali marljivi roditelji i puno su im ljubavi pružili. Kad je Kejt bila u ranim 20-ima, na listu svojih najboljih prijatelja ubrojila je majku i oca. To je ono čemu Vilijam i Kejt teže sa svojom decom", objasnio je kraljevski stručnjak.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princeza Šarlot, Princ Džordž, Princ Luis
foto: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok ljude širom planete zanimaju Džordžovi hobiji i svaka njegova reč, budući da će on postati kralj. Princ Vilijam i Kejt Midlton imaju plan kako da ga vaspitaju.

Plan glasi: pridržavaj se "Midlton načina" vaspitanja deca, a to znači "drži ih čvrsto na zemlji".

Kejt Midlton, Princ Džordž, Princ Luis, Princeza Šarlot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema kraljevskom stručnjaku Dankanu Larkombu, Kejt i Vilijam koriste Midlton šabloln za podizanje dece, a ne kraljevski model vaspitanja.

Šta to znači?

"Pažljivo ih predstavljaju javnosti, dovode ih samo na neophodne javne nastupe kako ih ne bi preeksponirali i kako bi im omogućili što normalnije odrastanje," tvrdi ovaj stručnjak.

Princ Džordž
foto: Profimedia

"Mislim da ono što već neko vreme vidimo jeste daVilijam i Kejt u prate model vaspitanja porodice Midlton “, kaže Larkomb za The Roial Beat na True Roialti TV. "To znači jaka porodica: braća, sestre, svi zajedno. Porodica kao jedina i tesna jedinica."

Stručnjaci kažu da se posebno princ Džordž pažljivo čuva od očiju javnosti i tu ulogu zaštitnika najviše ima sam Vilijam.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Vilijam želi da zaštiti svoju decu što je duže moguće, da im pruži neki privid normalnog detinjstva."

Stručnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da je Kejt zabrinuta šta javnosti i pažnja ljudi može učiniti njenoj deci, jer je imala priliku da vidi mnogo loših stvari koje je publicitet doneo. Mnogi smatraju da će Vilijamu i Kejt sve teže biti da svoju decu drže čvrsto na zemlji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs