NAJNIŽA PORODICA NA SVETU GODINAMA JE KRILA NEVIĐENI SKANDAL: Niko nije očekivao da su spremni na OVO zbog moći i para

Porodica Rolof prvo je sve oduševila, a onda ostavile bez teksta ponašanjem i spletkarenjem! Sada se ponovo vraćaju na scenu.

NAJNIŽA PORODICA NA SVETU GODINAMA JE KRILA NEVIĐENI SKANDAL: Niko nije očekivao da su spremni na OVO zbog moći

Porodica
11:28h Autor:
NAJNIŽA PORODICA NA SVETU GODINAMA JE KRILA NEVIĐENI SKANDAL: Niko nije očekivao da su spremni na OVO zbog moći i para
Zak i Tori, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Svaki član porodice Rolof, inače najniže na svetu, rođen je sa različitim mutacijama patuljatog gena. Međutim, nedostatke zbog zdravstvenih komplikacija preukrenuli su u svoju korist! Naime, o njihovoj svakodnevici snimana je serija, a pratili su je milioni! A iako su im se svi u početku divili, zataškavanjem istine pokrenuli su veliki skanda.

Ejmi i Metjua Rolofa, koji su oboje patuljastog rasta, dobili su troje dece - blizance Zaka ​​i Džeremija i devojčicu Moli. Zek je izuzetno nizak, što nije slučaj i sa njegovim bratom i sestrom. Međutim, iako su se u životu suočavali sa brojnim teškim momentima, nikada nisu odustajali, te su se trudili da ih ništa ne sputava u tome da budu srećni.

Neobična ljubavna priča Zaka Rolofa

Zak je odmah zapazio Viktoriju Elizabet Tori Paton koja je došla da radi kod porodice na farmi 2010. godine, ali nije smeo da joj prizna simpatije zbog svog niskog rasta. Zaku je trebalo četiri meseca da skupi hrabrost i da pozove je da izađu. Tori je prihvatio njegovu ponudu i njih dvoje su od tada nerazdvojni. Zakov prijatan temperament i duhovitost učinili su ga omiljenim likom.

Sa druge strane, njegov otac Met ga je savetovao da počne da izlazi, jer je mislio da će mu Tori slomiti srce, ali Zak je imao oči samo sa ovu damu.

Ispostavilo se da Zakovi roditelji nisu bili u pravu, jer su Zak i Tori i danas u srećnom braku. Zak je zaprosio Tori 30. aprila 2014, na dan njihove treće godišnjice. Par je imao prelepo venčanje na porodičnoj farmi nakon jednogodišnje veridbe. U julu 2015, Tori i Zak su izgovorili sudbonosno "da" pred 100 najbližih ljudi.

Rolof porodica
foto: Profimedia

Skandalozni razvod roditelja

Na iznenađenje mnogih, Met i Ejmi su objavili 2016. da se razvode nakon 30 godina braka i zajedničkog života. Njihov potez je ostavio bez teksta kako njihovu decu, tako i rođake, prijatelje i obožavaoce. Bio je to nezapamćen skandal o kojima su mediji brujali nedeljama.

Par je krio od kamermana, ali i od dece da imaju treške bračne probleme. Ejmi je odlučila da napusti svoj život na farmi, a onda je našla i novog dečka Krisa Mareka, za koga se udala nakon šest godina od kraha bračnog života. Met trenutno ima drugu ženu, a bivši supružnici se odlično slažu.

Rolof porodica
foto: MIAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brak sa Tori i proširenje porodice

U novembru 2016, Zak i Tori su objavili da očekuju svoje prvo dete nakon godinu dana bračnog života.

Misli o nasledniku bile su obojene srećom, ali je postojala i tiha strepnja da njihovo dete ima 50-50 šanse da nasledi ahondroplaziju, najrasprostranjeniji oblik patuljastog rasta i onu vrstu gena koju Zak poseduje.

Iako su se njihovi strahovi obistinili, te je prvenac Rolof nasledio očev patuljasti gen, njegovi roditelji bili su oduševljeni. Uskoro su dobili i devojčicu, a potom i još jednog dečaka.

I u dobru i u zlu zajedno

Život ove porodice bi mogao da posluži kao scenario za film, jer su srušili sve predrasude. Uvek pronalaze razloge za iskrene osmehe, a u teškim situacijama deluju kao složni tim.

Kada je Zak imao operaciju mozga, koja je bila veoma važna kako bi mu se smanjile nesnosne migrene, supruga mu je bila glavna podrška, pružajući mi snagu da sve izdrži.

- Bila su to strašna 72 sata, ali on je dobro i oporavlja se!Hvala vam puno svima na molitvama kojima ste nas pokrili. Osećamo ih! Neverovatno smo blagosloveni timom neurohirurga i njihovom pažnjom prema Zakovim potrebama! Hvala našim prijateljima i porodici na pomoć. Osećamo se tako voljeno i podržano od vas. Molim se da Zakov oporavak bude brz i lak i da će se ublažiti njegove migrene! Ljubavi, nosio se se kao rok zvezda, tako sam ponosan na tebe - zaključila je tada Tori.

Nedavno su Zak i Tori pokrenuli i svoj podkast na Youtube-u , a za njihove emisije već vlada veliko interesovanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs