Oduševiće vas

Ljubav jednog tate: Nakon opake bolesti dečaka nastale su magične fotografije detinjstva! (FOTO)

Nakon što je preživeo najveći strah svog života, Adrijan je počeo svakodnevno da fotografiše dečaka i zabeležava neprocenjive, predivne trenutke detinjstva koji se ne ponavljaju
Porodica
22:22h Autor:
Ljubav jednog tate: Nakon opake bolesti dečaka nastale su magične fotografije detinjstva! (FOTO)

Adrijan Murej iz Kentakija nikada nije mislio da će postati fotograf, sve dok se nije, zajedno sa svojom suprugom Mišel, suočio sa najvećim strahom u životu.

Kako je mala Hana poručila svim drugarima koji boluju od raka da se ne plaše, pogledajte OVDE.

Kada je njihov sin Emerson imao 10 meseci, Adrijan i Mišel su tokom jedne noći, dok su rutinski proveravali da li je sve u redu, shvatili da je njihova beba bez svesti. Odjurili su u bolnicu i tamo je konstatovano da Emerson pati od iznenadnih napada, usled pogrešnih signala koje mozak šalje.

Sada, dve godine kasnije, Emerson je dobrog zdravlja, ali velika trauma kroz koju je prošla porodica Murej inspirisala je Adrijana da počne da fotografiše trenutke čiste, nevine sreće koja se dešava samo u detinjstvu, ali na fotografijama nema ni traga od bitke iz koje je mali Emerson izašao kao pobednik.

OVDE saznajte od koga deca nasleđuju boju očiju i od čega to zavisi.

Možda zvuči neverovatno, ali nijedna fotografija nije "nameštena", već je tata fotografisao sina u trenucima igre na predivnim mestima.

Danas, Emerson ima sedmomesečnog brata, koji je, čim je malo stasao, takođe postao deo fotografija.

Iako je dečak pobedio opaku bolest, porodica Murej to ne zaboravlja:

"Kao što se neki od vas možda sećaju, pre malo više od godinu dana doživeli smo najveći strah u životu. Ali, danas je sa zdravljem malog Emersona sve u redu. EEG je pokazao da za njemu više ne trebaju lekovi! Ne možemo biti srećniji nego što smo danas!" - napisao je Adrijan, objavivši još jednu u nizu magičnih fotografija svog prvenca.

Još neverovatnih fotografija pogledajte u galeriji ispod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs