OTAC JOJ OSTAO BEZ DINARA, A ONA SAMA OSTVARILA AMERIČKI SAN: Ćerka Zorana Cvijanovića je PRAVA LEPOTICA, a evo šta radi

Glumac Zoran Cvijanović je u braku sa Lanom Cvijanović dobio ćerku Milenu koja je na delu pokazala da se može sve, samo ako su uporan i vredan, kao i da odustajanje od snova nikada nije dobra opcija.

Porodica
14:59h Autor:
OTAC JOJ OSTAO BEZ DINARA, A ONA SAMA OSTVARILA AMERIČKI SAN: Ćerka Zorana Cvijanovića je PRAVA LEPOTICA, a evo šta radi
Zoran i Milena Cvijanović, Foto: Ata images / Printscreen Instagram / Milena Cvijanović

Milena Cvijanović, ćerka Zorana Cvijanovića, čuvenog "Mileta protiv tranzicije", pokazala je još od tinejdžerskih dana da je prava lavica, te da od svojih želja ne odustaje tako lako, zato sada živi američki san. Iako potiče iz poznate porodice, put ka uspesima krči sama.

Naime, 2015. Cvijanović je zapao u tešku finansijsku situaciju. Nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega. Tada se svi Milenini snovi o šokolavnju u Americi ruše, ali samo nakratko. U tom momentu došao je do izražaja njen jak karakter i borbenost, te je za preskupu školarinu počela sama da sakuplja novac na razne načine.

Milena Cvijanović
foto: Printscreen Instagram / milenacvijanovic

Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu svotu novca za prestižni fakultet bili upravo vaterpolisti: Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić. Uz njih je i Zoran uplatio 50 dolara, kako bi podržao svoju mezimicu, dok je bio istovremeno slomljen što ne može više da joj pomogne, ali i beskrajno ponosan na njenu rešenost da zacrtani cilj ostvari.

Na kraju, upisala je čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su potom uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Zoran Cvijanović
foto: Printscreen YouTube/Film Stado

Milena je posle diplomiranja nastavila da živi u Los Anđelesu, gde se bavi glimom i muzikom. Upravo u tom gradu upoznala je i svog budućeg muža - Amerikanca po imenu Patrik Crowley, koji je po zanimanju personalni trener. Par je 2019. godine izgovorio sudbonosno "da" na vrlo intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.

Zoranova naslednica obradovala je sve tokom leta informacijom da je u drugom stanju, te da će se uskoro ostvariti u ulozi majka devojčice Lane.

Par je izabrao ime slovenskog porekla, ali i koje se lako izgovara na engleskom jeziku, a nosi značenje"dom".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / milenacvijanovic

Legendarni deda

Retkima je poznato da je legendarni glumac Marko Todorović, najpoznatiji po ulozi Milana iz "Žikine dinastije", čije se replike gotovo svakodnevno mogu čuti među našim narodom, zapravo otac Svetlani Cvijanović.

Iako Markova ćerka nije krenula glumačkim stazama, ostala je u svetu umetnosti, te se bavi kosti kostimografijom.

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - jednom prilikom je izjavila njegova supruga Lana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs