EVO GDE SU I ŠTA RADE MANDINA DECA: Ćerka mu LEPOTICA, jedna sin oženio POZNATU Srpkinju, drugi sve šokirao čime se bavi

Sva deca čuvenog glumca Milorada Mandića Mande pronašla su svoj put i postali su vredni, uspešni i pošteni ljudi. A najmlađi Andrija je svima mezimac.

Porodica
13:13h Autor:
EVO GDE SU I ŠTA RADE MANDINA DECA: Ćerka mu LEPOTICA, jedna sin oženio POZNATU Srpkinju, drugi sve šokirao čime se bavi
Milorad Mandić Manda, Foto: Printscreen Youtube / Izbliza - Produkcija Kadar

Legendarni glumac i voditelj Milorad Mandić Manda ostavio je iza sebe neizbrisiv trag u našoj kinematograviji, ali i predivnu porodicu. Zahvaljujući njegovom neprikosnovenom talnetnu obožavali su ga najmlađi. Sa druge strane, sa lakoćom je ulazio u ozbiljne likove čije replike se i danas mogu čutu u svakodnevnom govoru. Zračio je posebnom energijom, a prepoznatljivim svetlim očima znao je mnogo toga da kaže i bez reči.

Poslednja uloga koju je odigrao bila je Kapetan Kuka u predstavi „Petar Pan“ na sceni Pozorišta „Boško Buha“. Tog 15. juna 2016. godine Manda je na scenu izašao u kostimu, ali nije uspeo da odigra predstavu do kraja. Doživeo je srčani udar i preminuo na bini.

Iako je gradio brilijantnu garijeru, najmiliji su mu bili na prvom mestu. Želeo je da im obezbedi sve ono što on nije imao u detinjstvu, a onda je shvatio da je postigao kontraefekat.

Milorad Mandić Manda
foto: ATA Images

- Odrastao sam u skromnoj porodici i vaspitavan sam tako da nisam imao mnogo želja. Bio sam svestan da su mnoge stvari za mene bile nemoguće, iako su se moji roditelji trudili da sestri, bratu i meni obezbede što više. Kada sam dobio svoju decu, pokušavao sam da svaku njihovu želju ostvarim istog trenutka. Zbog takvog stava oni su bili izgubili interesovanje za iznenađenja, a ja sam shvatio kako sam svojim postupcima postigao kontraefekat. Međutim, vremenom su počeli drugačije da razmišljaju i naučili su da cene roditeljski trud. Vodio sam ih na snimanja da vide koliko su naporna i kako sam na neki način žrtvovao porodicu zbog zanata, što me mnogo boli - govorio je glumac za "Story" 2010. godine.

U prvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan dobio je Marka, Mariju i Filipa, a u drugom, sa koleginicom Anastasijom Anjom Mandić, sina Andriju. Dobro je poznato da se Anja izuzetno dobro slaže sa Mandinim nalsendicima iz prvog braka, te da svi funkcionišu kao velika složna porodica i uvek su tu jedni za druge i u lepšim, ali i u teškim životnim momentima.

Glumčeva deca ne vole mnogo javno da se eksponiraju, te se trude da sačuvaju privatnost od svetla reflektora i medija. Međutim, poznato je da su svi vrlo uspešni, dok je jedina njegova ćerka krenula upravo sličnim putem poput oca.

Naime, Marija je izabrala slikarstvo, a osim slikanja na platnu, godinama se bavi i digitalnom fotografijom. Njena umetnička dela ostavljaju javnost bez daha, te se mnogi dive talentu ove mlade umetnice. Osim toga, radila je i za Netfliks film s Danijelom Krejgom "Nož u leđa: Stakleni luk", a u njenoj biografiji stoji da je bila angažovana kao dekorater.

Sin Filip je, takođe, u svetu glume, ali na malo drugačiji način - iza kamera. Ostao je u svetu pokretnih slika, a karijeru je počeo kao lični asistent na seriji "Žigosani u reketu", stoji u njegovoj biografiji na sajtu IMDB.

Oprobao se i na snimanju serije "Tajne vinove loze", gde je bio vođa snimanja. Posao nema mnogo veze s glumcima, najviše radi u organizaciji. Veoma je odgovoran i trudi se da obezbedi najbolje uslove za sve na setovima, te važi za miljenika među glumcima.

Sa druge strane, Marko radi kao producent u jednoj producentskoj kući. Ima višegodišnje iskustvo u društvenim medijima i marketingu. Dobio je i brojna priznanja za svoj rad u produkciji.

Oženjen je popularnom Srpkinjom, Tijanom, koja je blogerka i influenserka, poznata i pod nazivom "Flawless Mess" na Instagramu, a bavi se i digitalnim marketingom i fotografijom.

Svoju ljubav krunisali su brakom u novemrbu 2021. godine, a već narednog meseca postali su roditelji jedne devojčice.

Najmlađi Andrija je svima mezimac, ali je izrastao u sjajnog tinejdžera koji ima razna interesovanja, a za sada mu je školovanje na prvom mestu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs