ĆERKA NENADA JEZDIĆA JE OLIČENJE PRAVE MLADE DAME, IZRASLA JE U NEVEROVATNU LEPOTICU: Iznenadiće vas čime se bavi

Nenad Jezdić je godinama u skladnom braku sa Sarom, koju javnost gotovo nikada nije videla, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece.

Porodica
16:17h Autor:
ĆERKA NENADA JEZDIĆA JE OLIČENJE PRAVE MLADE DAME, IZRASLA JE U NEVEROVATNU LEPOTICU: Iznenadiće vas čime se bavi
Nenad Jezdić, Foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Nenad Jezdić, glumac koji ostavlja autentičan trag u svakoj ulozi, izgleda da je ljubav prema glumi preneo i na svoju naslednicu Vasiliju, koja upisala FDU i to će biti deo poslednje klase čuvenog Dragana Petrovića Peleta pre prenzije. Koliko je talentovana pokazuje činjenica da je bila treća na listi, te da je upala i na budžet.

Iako se do sada nije uopšte eksponirala u javnosti i o njenom životu se ne zna gotovo ništa, imamo prilike da vidimo kako izgleda na slici da svojim "klasićima", koju je obavila Instagram stranica "Glumačke klase".

Sa druge strane, njen poznati otac odavno je svoj mir pronašao u selu Zabrdica, te ponosno ističe da poljoprivredu obožava. Godinama je u predivnom braku sa suprugom Sarom, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece. Kao pravi zaštitnik, ne eksponira svoje najmilije u javnosti, kako bi sprečio da budu deo nekih nepirjatnih situacija.

Jezdić vrlo retko priča o svojoj lepšoj polovini, a je jednom prilikom podvukao da mu je porodica najveća snaga. Sari se zakleo na večnu ljubac 1996. u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. U godinama koje su usledile dobili su četvoro dece: tri ćerke i sina.

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim - objasnio je.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - rekao je Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju cenu ne želi da se eksponira i da on njenju odluku apsolutno poštuje bez pogovora.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.

Trudi se da svojim primerom deci prenese da samo uporan i istrajan čovek sa jasnim ciljem ispred sebe može postići veliki uspeh u svim segmentima života.

- Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe". Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti. - rekao je Jezdić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs