gordon remzI

VELIKA ŽIVOTNA TRAGEDIJA POZNATOG KUVARA: Ono što je on doživeo smatra se NAJVEĆIM PROKLETSTVOM na svetu

Najpoznatiji Britanski šef Gordon Ramzi sa suprugom Tanom podiže petoro dece, a gubitak sina Rokija još ih je više povezao.

Porodica
Autor:
VELIKA ŽIVOTNA TRAGEDIJA POZNATOG KUVARA: Ono što je on doživeo smatra se NAJVEĆIM PROKLETSTVOM na svetu
Gordon Remzi, Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanski šef 57-godišnji Gordon Ramzi u 35 godina karijere u kuhinji se nagledao svega i svačega, ali i prošao put od pomoćnog kuvara do globalne zvezde kulinarske scene. Tajna njegovog uspeha, kako je otkrio u razgovoru za naslovnu stranu aktuelnog broja američkog časopisa Pipl je u skladnoj i jako povezanoj porodici .

Gordon Remzi
foto: Profimedia

Žena njegovog života je supruga Tana, televizijska voditeljska, s kojom je upravo proslavio 26. godišnjicu braka, a zajedno podižu petoro djece: ćerku Megan (25), blizance Džeka i Holi (23), Matildu (21) i 4-godišnjeg sina Oskara.

"Nakon tri Bafte i jednog Emija... napokon smo osvojili Oskara. Molim vas poželite dobrodošlicu Oskaru Dežjmsu Remziju", napisao je Gordon u objavi na društvenim mrežama kojom je proslavio njegov dolazak na svet 3. aprila 2019., baš u vreme ručka, kako je šaljivo dodao.

Gordon Remzi
foto: Profimedia

A sad je prvi put objasnio kakva je tragedija prethodila njegovom rođenju.

"Zvuči ružno, ali da nismo izgubili Rokija, pitanje je bismo li se odlučili na još jedno dete. Ali, Oskar sigurno nije njegova zamena, nemojte me pogrešno shvatiti, jer zamena ne postoji", ispričao je za Popl. Njegova supruga je, naime, 2016. u dvadesetoj nedelji trudnoće izgubila sina kojem su supružnici već bili odabrali ime i čije su rođenje jedva čekali.

Gordon Remzi, Tana Remzi
foto: Profimedia

"Bili smo emotivno slomljeni, ali smo pronašli snagu da krenemo dalje s našim malim Rokijem u srcima i dušama. Svog malog anđela nikad nećemo zaboraviti i on je na neki način zaštitnik naše porodice", ispričao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs