OTAC NARKOMAN JE OTEO, A ONDA JE DIKAPRIO BRATANICU SPASAO OD SIGURNE PROPASTI: Niko nije znao za ovaj Leov postupak

Dikaprio sve razneži kada se pojavi u društvu svoje bratanice Normandije, a kako brine o njoj oduševljava ceo svet!

Porodica
11:15h Autor:
OTAC NARKOMAN JE OTEO, A ONDA JE DIKAPRIO BRATANICU SPASAO OD SIGURNE PROPASTI: Niko nije znao za ovaj Leov postupak
Kako Dikaprio brine o nećaki ?, Foto: Splash News / Splash / Profimedia

U složenom pejzažu roditeljstva uticaj brižnog strica često može biti od presudnog značaja! Upravo je to na delu pokazao čuveni holivudski neženja Leonardo Dikaprio, spasavajući bratanicu Normandiju od nevolja koje je izazvao njen otac. Za devojčicu, slavni glumac je bio svetionik nade.

Naime, Dikaprio i njegov polubrat Adam Farar nekada su bili veoma bliski, sanjali su velike snove, ali su krenuli različitim putem.

Leonardo Dikaprio
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Leonardov otac Džordž je napustio Irmelin, majku holivudske zvezde, kada je glumac imao samo godinu dana. Ubrzo je stupio u nov brak sa Pegi, koja je već imala sina Adama iz prethodne veze.

Živeli su porodično u Los Anđelesu, odgajajući zajedno decu, a dvojica momaka kada su stasala, počela su da maštaju o karijeri u filmskoj industriji.

Dikaprio je u međuvremenu stekao slavu kao renomirani glumac sa zapaženim ulogama u hitovima kao što su "Avijatičar", "Povratnik" i "Titanik". Osim toga, istakao se i njegov filantropski duh kroz inicijative za borbu protiv globalnog zagrevanja. U skladu sa svojim ideajama, osnovao je i dobrotvornu organizaciju koja je posvećena rešavanju ekoloških problema. Zanimljivo je da je i Farar imao važan uticaj na ovaj altruistički pravac.

Leonardo Dikaprio
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa druge strane, Adam se suočavao sa brojnim izazovnim okolnostima u dosadašnjem životu. Bavi se slabo plaćenim poslovima u filmskoj industriji, kao što je slikanje scena. Za razliku od svog imućnog brata, on živi u iznajmljenoj, trošnoj vikendici, u manje prosperitetnom delu Los Anđelesa. Sve to je, kako pišu strani mediji, upropastilo njihovu blisku međusobnu vezu.

U mladosti su bili nerazdvojni, kada je Leova slava vrtuglavo porasla posle "Titanika", te mu je polubrat spontano postao i telohranitelj. Uvek su jedan drugom bili najbolji prijatelji i zajedno su uživali u glamuroznom životu koji je došao sa uspehom.

Leonardo Dikaprio, Adam Farar
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Međutim, ova vremena su označila početak propasti Farara. Sve više je bio u senci brata, koji je postajao najtraženiji glumac. Dikaprio je bio okružen ženama, neretko je noći porvodio na zabavama sa novim prijateljima. Za to vreme, Adam je pravio sve veće ekscese, a onda je postao i zavisnik od opijata, te se sve više distancirao od Lea.

- Leo i ja se nikada nismo posvađali. Ali počeo je da se okružuje ljudima koji me nisu želeli u blizini. On je najveća zvezda na svetu, a tu sam i ja. Polako sam bio isključen iz njegovog sveta - rekao je Adam.

Kriminalna istorija i zatvor

Farar i njegova partnerka Čariti Mur, Normandijini roditelji, uhapšeni su zbog svoje kriminalne istorije. Kako je devojčica bila maloletna, brigu o njoj je peuzeo sud u Kaliforniji, sa odredbom koja sprečava njeno uklanjanje iz države.

Nakon što je Adam pušten, odveo je ćerku u Teksas, što nije bilo dozvoljeno. Ova akcija dovela je do toga da policijska uprava Los Anđelesa optuži Farara za otmicu sopstvenog deteta.

Na kraju, vlasti su pronašle Normandiju sa roditeljima u Teksasu, ali zbog neadekvatne brige, nadležni su je preselili kod bake i deke.

1 / 7 Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako nije mislio da je Dikaprio imao ulogu u tome što je izgubio starateljstvo nad ćerkom, verovao je da je ime njegovog slavnog brata moglo uticati na odluku sudije. Dok se Adam još uvek bori da bude dobar otac svojoj ćerki, čini se da Leonardo čini sve za bratanicu.

Tretira je kao svoju ćerku. Tokom ovog leta priredio joj je odmor iz snova. Uživali su porodično na skupocenoj jahti, obilazeći italijansku obalu.

A ovaj dirljiv čin je samo mali uvid u bezbroj načina na koje glumac brine o Normandiji, pružajući joj ljubav, pažnji i uslove za divno odrastanje.

Dikaprijev brat je istakako da pokušava da se ponovo poveže sa glumcem kako bi popravio njihov zategnuti odnos, kao i da zaista želi da upozna bolje svoju ćerku i sa njom izgradi blizak odnos.

t

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs