OTAC BACIO ĆERKICU U MORE KAKO BI NAUČILA DA PLIVA: Ali onda se desio NAJVEĆI HOROR koji jedan roditelj može da zamisli

Svako ko je "naleteo" na ovaj snimak na internetu, momentalno se zaledio. Otac je bacio ćerkicu u more i to sa popularnim "mišićima" za plivanje, ali sve je krenulo naopako

Porodica
Autor:
OTAC BACIO ĆERKICU U MORE KAKO BI NAUČILA DA PLIVA: Ali onda se desio NAJVEĆI HOROR koji jedan roditelj može da zamisli
Jeziv snimak oca koji baca dete u more, Foto: Printscreen/Tvitter

Snimak koji kruži internetom pod naslovom "Ćale godine" prikazje jezivi snimak oca koji u more baca ćerkicu koja na rukama ima samo mišiće. Ali situacija se završava jezivo jer na snimku vidimo kako dete nestaje ispod vode dok na površini mora ostaju samo mišići.

Ne postoji roditelji koji se nije naježio na ovaj snimak. Iako mnogi tvrde da je ovakav spartanski način vaspitanja i učenja plivanja bio zastupljen ranijih godina, mnogi su šokirani ovim rizičnim ponašanjem jednog oca.

Trebalo je da zna da su mišići bili preširoki za malene ručice devojčice te da su skliznuli u dodiru sa vodom.

"Jako sam se iznervirala. Nije svako za decu", "Mora da ima mnogo dece", "Ovo samo otac može da uradi. Majka bi bila u vodi i čekala. E, da u sledećem životu budem otac, pa da se mozak odmori", "Budala godine", "Ovog treba u zatvor", bili su samo neki od revoltiranih komentara ispod videa.

Drugi su pokušali da nađu opravdanje u 'čeličenju' jer su mnogi, kako kažu, morali da se snalaze 'bacanjem u vatru' u trenutku jer se 'na muci poznaju junaci'.

Otac i ćerka
foto: Printscreen/twitter

"Srbi moji dragi, tako se deca uče da plivaju", "Ovo je haos. Mene je pokojni ćale spašavao od dva mentola koji su me tako gurnuli u more, imala sam oko 7 godina", "Tako su i mene učili plivati, samo nisu ni pokušali sa mišićima", "Mene ćale bez "misića" izbacio na sred Dunava iz čamca. Kaze tako je i njega deda. Preživeo sam i naučio da plivam", pisali su drugi.

A jedan je bio posebno surov jer je opravdao ovakav čin tate kojeg su mnogi okarakterisali kao nesavesnog, nesvesnog i neodgovornog.

"Gospodin. Tako i treba. Deca su mnogo meka danas", glasio je sporan komentar, prenosi Žena.

Koje je vaše mišljenje u vezi sa ovom dramatičnom situacijom?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs