NAJUKUSNIJA KAFA PRAVI SE NA OVAJ NAČIN: Jednostavno i bez muke, a uživanje je zagarantovano

Na druženje treba da gledamo kao na fitnes za mozak, kažu Američke studije, jer interakcije sa prijateljima mogu da poboljšaju raspoloženje, ali i spreče demenciju – verovali ili ne.

Porodica
10:16h Autor:
NAJUKUSNIJA KAFA PRAVI SE NA OVAJ NAČIN: Jednostavno i bez muke, a uživanje je zagarantovano
Philips LatteGo espreso aparat, Foto: Promo

Čim pomislim na druženje, zamislim nas sedam prijatelja okupljenih na jednom udobnom mestu, kako ispijamo kafu dok priča teče u nedogled. I zaista, ništa bolje ne otvara priču nego dobra šoljica kvalitetne kafe.

Danima razmišljam o tome kako bi bilo lepo da iskoristim ove blage jesenje dane i u svoju kuću pozovem prijatelje. Već godinama se nismo pošteno sastali i ispričali. Dani nam prolaze užurbano i kao da niko nema vremena da udahne, a kamoli da se pošteno opusti i uživa u životu.

Po glavi mi se “mota” ideja o sedeljci, gde bismo svi opušteno uživali i ćaskali dok ispijamo šoljicu ukusne kafe. Moram da priznam da sam inspiraciju dobila onog momenta kada sam kupila Philips LatteGo espreso aparat. Kada sam sebi skuvala prvu kafu, shvatila sam da to savršenstvo moram da podelim sa prijateljima. Želela sam da i oni imaju mogućnost da pronađu svoj savršen napitak, te da u njemu uživaju u miru i natenane.

Espreso
foto: Promo

Već vidim kako od 12 različitih napitaka moji prijatelji biraju najomiljeniji i memorišu ga u moj aparat, tako da sledeći put kad dođu kod mene na šoljicu savršene kafe, mogu samo da kažu: "Molim te, spremi mi onu moju."

Oduvek sam htela da kod kuće imam udobnost ispijanja vrhunske kafe. Ima li išta bolje od toga da kada dođeš sa posla imaš taj luksuz da se zavališ u omiljenu fotelju i degustiraš kafu sa bogatom penom koja lagano klizi i greje ti dušu?

Espreso
foto: Promo

Philips LatteGo aparat pravi provereno najbolje napitke i to zahvaljujući inteligentnom uspostavljanju optimalnog balansa između temperature kuvanja i izdvajanja arome održavajući temperaturu vode između 90 i 98 stepeni Celzijusa.

Ja se potrudim da u kući uvek imam prvoklasnu kafu koju ću, onako u zrnu ubaciti u aparat, dok noževi od 100% čiste keramike sa 12 različitih nivoa pretvaraju ta zrna u sitni prah ili u grube komadiće.

Tako napravljena kafa prosto ne može da se poredi sa drugim kafama, jer u svakom gutljaju osećate punu aromu.

Philips LatteGo aparat ima i filter Philips AquaClean koji iz vode odstranjuje sve nečistoće. Tako da možete da napravite tačno 625 šoljica kafe, dok aparat sam ne signalizira da je potrebno da menjate filter.

Sam filter se menja tek nakon 625 šoljica kafe, a aparat sam daje signal kada je potrebno promeniti filter. Uveče kada se vratim sa posla, najviše mi prija da popijem kafu sa dodatkom mleka, a samo Philips LatteGo aparat pravi svilenkastu penu od mleka koja kafu pretvara u zlatnu tečnost.

Ipak priznaću vam da ovaj aparat najviše volim jer se veoma lako čisti. On poseduje samo dva dela i nema cev ni skrivene delova i možete ga očistiti za svega 15 sekudni pod česmom ili u mašini za sudove. Jednostavno, LatteGo aparat za espreso kafu napravljen je za čisto uživanje i održavanje bez muke. Sad vam samo treba društvo sa kojim ćete podeliti sreću ispijanja prvoklasne kafe kakva se može dobiti samo iz Philips LatteGo aparata.

Espreso
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs