SLATKE MUKE

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA SLATKE MUKE RODITELJSTVA: Zbog jedne stvari koju dozvoljava ćerkici Nole je često kritikuje

Jelena Đoković često govori o vaspitanju svoje dece. Ovog puta otkrila je neke tajne njenog roditeljstva kao i zbog čega je Nole često kritikuje.

Porodica
Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA SLATKE MUKE RODITELJSTVA: Zbog jedne stvari koju dozvoljava ćerkici Nole je često kritikuje
Jelena Đoković o roditeljstvu, Foto: Profimedia

Jelena Đoković jedna je od retkih koja otvoreno govori o mnogim životnim temama, pogotovu onim o kojima bi malo ko smeo. Svoju popularnost često koristi kako bi skrenula pažnju na bitne stvari koje se tiču svakodnevnog života.

Često ističe da svi imamo nesavršenosti i da je to normalno, te da se opire nametanju standarda koji nalažu da sve mora biti uspešno i dobro.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

"Jednostavno, nemoguće je biti savršen, ali nekako su nam nametnuli priču da je ipak moguće, samo ako se jako trudiš. Ja se tome opirem i svakodnevno se suočavam s tim programom koji mi je usađen, nekada uspešno, nekada manje uspešno pa me tišti što sam grešila u nekim stvarima.", rekla je ona.

Kaže da ju je majčinstvo dosta promenilo, te da je počela da obavlja sve funkcije.

"Kada sam postala majka, postala sam i spremačica, i kuvarica, i psihološkinja, i pedagoškinja, i lekar, i bračni savetnik, i prijatelj... Kada sve te uloge postanu primarno tvoje, zato što to sve jedna majka radi, počinje da bude opterećujuće i tu žene uglavnom pucaju po šavovima", objasnila je Jelena za Story.hr.

Otkrila je i šta njena deca najviše vole da rade, šta ih zabavlja, kao i zbog čega ju je Nole kritikovao kada je vaspitanje dece u pitanju.

"Moj sin najviše voli da slaže Lego kockice i sluša muziku, dok sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, što mami možda nije najomiljenije. S ćerkom volim da plešem, ona voli da se šminka, dok ja to ne volim. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on krititikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je ona još mala i da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu odgovorila da ona to želi i da ne mogu ništa da joj zabranim, već da joj samo pomognem da to radi bolje.", objasnila je.

Jelena i Novak oduševljavaju načinom na kojim vaspitavaju svoju decu, te često o tome i govore.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs