Ko bi rekao da jači pol voli ovo

Ovih fraza muškarcima nikad dosta: Super izgledaš, divno mirišeš i hvala ti!

Muškarci vole tetošenje, a to dokazuju fraze koje obožavaju da čuju
Zanimljivosti
22:14h
Ovih fraza muškarcima nikad dosta: Super izgledaš, divno mirišeš i hvala ti!
Foto: Shutterstok

Muškarcima možda ide na živce što stalno pričate, što pričate više nego ijedna žena koju zna, što ponavljate jedne te iste priče, ali postoje fraze koje mu možete ponavljati koliko god hoćete jer mu nikada neće dosaditi:

Hvala ti

Većina muškaraca požaliće se kako im žene često prigovaraju zbog onog što ne čine. Ali oni naprosto vole da čuju "hvala", to im daje motivaciju. Kada urade posao kako treba, pohvalite ih.

Naše dete naprosto ne može bez tebe

Povezanost između mame i dece toliko je očigledna i jaka da se tate ponekad osećaju suvišno. Ako mu kažete da se njegovoj kćerki ili sinu lice ozari kada ga vidi, da je dete pitalo i iščekivalo tatu i da mu se veseli, nitko neće biti srećniji od njega.

Sećaš li se kada si…

Izvrsno pamćenje, posebno zajedničkih lepih trenutaka, odličan je način da započnete razgovor. Partner će biti oduševljen time s kolikim žarom govorite o nekom zajedničkom izlasku, a ako se još sećate onoga što je imao na sebi, njegovoj sreći neće biti kraja.

S

uper izgledaš

Daćete mu do znanja da je još uvek privlačan i zgodan, da ga primećujete i da vas i nakon toliko godina može zavesti i osvojiti.

Jako lepo mirišeš

Još jedna fraza koju mu možete ponavljati i ponavljati.

Drago mi je da si tu i da ovo radimo zajedno

Ovo je kompliment koji svako želi da čuje, posebno ako prolazite kroz neko teško razdoblje. Deca su vam bolesna, imate popravke u kući... Voli kada mu pokažete da ste još uvek dobar tim.

Želim to i to…

Čak i nakon godina veze niko vas ne može tako dobro poznavati i čitati vam misli. Ali ukoliko želite neki specifičan izlazak, poklon ili jednostavno želite da imate zajednički hobi, recite mu to direktrno. Biće srećan.

Recite mu da su ga pohvalile vaše kolege i prijatelji

Otišli ste na večeru sa vašim prijateljima i on ih je oduševio. Recite mu to, nahranite njegov ego i dignite mu samopouzdanje, bit će mu drago.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs