Ljubav preko sms-a

Otkrivena tajna poruke pomoću koje može da vam se posreći: Isprobajte već večeras!

Prema istraživanju u kojem je učestvovalo više od 5.600 samaca, ključna stvar koju morate da iskucate ako želite malo ljubavi nije reč
Ljubav i zavođenje
06:50h Autor:
Otkrivena tajna poruke pomoću koje može da vam se posreći: Isprobajte već večeras!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Kad čavrljate s potencijalnim partnerom putem poruka, može vam se dogoditi da provedete neverovatnu količinu vremena pokušavajući da smislite savršenu poruku. A sve vreme rešenje je bilo tako jednostavno!

Naime, prema istraživanju u kojem je učestvovalo više od 5.600 samaca, a koje je sproveo sajt Match.com, ključna stvar koju morate da iskucate ako želite malo ljubavi, nije reč. Nego smajli!

Ljubav preko poruka: Blizanci su majstori da zavedu rečima, Device ne vole da pišu o osećanjima!

Istraživanje je pokazalo da samci koji koriste smajliće u porukama češće upražnjavaju seks od onih koji im nisu skloni. Ko bi rekao? Prema istraživanju, najpopularniji je smajlić koji namiguje, zatim onaj koji se crveni, oa onaj koji šalje poljubac.

Najmanje popularni smajlići među samcima su oni na kojima žena zamahuje kosom, crvene usne i majmun koji sakriva oči. To ne znači da će se ovi znakovi isprečiti između vas i kreveta osobe koja vam se sviđa, ali budite upozoreni.

Zašto vam ne odgovara na poruku: Loš tajming, drugačije viđenje odnosa ili izbegavanje!

Zanimljivo je i da žene češće koriste smajlija koji šalje poljubac i srce, dok se muškarci, ako je suditi po smajlijima, češće rumene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs