Menja profesiju?

Ode u glumice: Seka Aleksić dobila glavnu ulogu na filmu!

Pevačica se već okušala na velikom platnu pre nekoliko godina, a sada će biti zvezda komedije čije će snimanje početi iduće godine
Šuška se
20:52h
Ode u glumice: Seka Aleksić dobila glavnu ulogu na filmu!
Foto: Kurir

Nakon filma “Mi nismo anđeli 3”, gde je glumila pevačicu Smokvicu, folk zvezda Seka Aleksić dobila je glavnu ulogu u filmskom ostvarenju koje će režirati Božidar Boža Nikolić.

Kako “Alo!” saznaje, Seka će se naći rame uz rame sa eminentnim glumcima iz celog regiona, poput Sergeja Trifunovića iz Srbije, Tarika Filipovića iz Hrvatske, ali i mnogima iz Bosne i Hercegovine.

Seka Aleksić htela da ugradi silikone! Zašto je odustala, saznajte OVDE.

"O Seki su dugo razmišljali i pre nekoliko dana su se čuli i pričali o glavnoj ulozi u komediji, a igraće veliku pevačku zvezdu, zajedno sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je ujedno i partner u ovom filmskom ostvarenju. Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom na to da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smešne, pa će publika Seku Aleksić moći da vidi i u drugom svetlu" - kaže dobro obavešten izvor.

OVDE pogledajte kog psa je udomila Seka Aleksić - Upoznajte Čedu!

"Reditelj Boža Nikloć i scenarista Enver Puška su se vodili željom da od ovog projekta naprave holivudsku priču, jer će ovo pre svega biti muzički film u kojem će se pojaviti mnoštvo najpoznatijih glumaca i pevača iz celog regiona. Kako sada stvari stoje, ekipa glumaca je spremna, a prva klapa pašće početkom sledeće godine" - istakao je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs