Za uspešnu vezu

Obratite pažnju: Ovih 6 stvari rade dobre devojke

Ne možete da zapamtite baš sve, ali velike stvari i stvari koje njemu znače bi definitivno trebalo. To što volite njega, ne znači da morate da volite i sve ljude oko njega, ali morate da naučite da ih tolerišete
Ljubav i zavođenje
22:36h Autor:
Obratite pažnju: Ovih 6 stvari rade dobre devojke
Foto: Thinkstock

Ako mislite da vaš partner zaslužuje najbolje, tako treba i da se ponašate. Evo liste nekoliko stvari na koje bi obavezno trebalo da obratite pažnju kada je on u pitanju.

1. Pamtite

Što više stvari zapamtite, to bolje. Ne možete da zapamtite baš sve, ali velike stvari i stvari koje njemu znače definitivno bi trebalo. Ili ih zapišite.

2. Pustite

Oboma treba prostor za disanje i to vreme je jako bitno. Prevelika međusobna zavisnost, iako se ponekad tako ne čini, dovodi do svađa, posebno ako niste na početku. Zato, kad želi da izađe sa društvom, otvorite mu vrata.

Kako da započnete zajednički život bez svađa saznajte OVDE.

3. Budite pristojni

To što volite njega, ne znači da morate da volite i sve ljude oko njega, ali morate da naučite da ih tolerišete. Ako ne možete ili ne želite da im date priliku, barem ih tretirajte kao sebi jednakima. Sve suprotno moglo bi da se završi loše po vas, jer ipak su to njegova porodica i prijatelji.

4. Budite uz njega kad god treba

Kad stvari krenu po zlu, većina ljudi ima tendenciju da pobegne glavom bez obzira. Međutim, nijedan odnos nije lak. Ako želite da ostanete zajedno, oboje morate da budete spremni da žrtvujete svoje vreme da biste pomogli onom drugom.

Koje su karakteristike savršenog muškarca pročitajte OVDE.

5. Smeh

Ne zaboravite da se smejete i zabavljate, naročito ako ste već dugo zajedno. Učinite srećnima jedno drugo kada god možete, zato i jeste u vezi.

6. Izbegavajte uvrede

Nijedna svađa nije prijatna, ali jedno je pametno svađanje, a sasvim nešto drugo vređanje. Zaustavite se na vreme! Isto je i sa šalama na njegov račun ili račun nečega što je njemu važno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs