Zdravlje na usta ulazi

Zeleni sok čuvenog doktora Oza: Eliksir za preporod svakog organa! (RECEPT)

Ovo piće je izuzetno bogato vitaminima i zdravim vlaknima, siromašno je kalorijama, a sadrži dobre materije za svaki organ
Fitnes & Nutricija
20:54h Autor:
Zeleni sok čuvenog doktora Oza: Eliksir za preporod svakog organa! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Prema rečima slavnog doktora Oza, ovim pićem bi trebalo da započnete barem jedan dan u nedelji, a još bolje bi bilo da ga konzumirate svaki dan. Izuzetno je bogato vitaminima i zdravim vlaknima, siromašno kalorijama, a sadrži dobre materije za svaki deo našeg tela.

Dijeta čuvenog doktora Oza: Za 14 dana 7 kilograma manje bez gladovanja! (RECEPT)

Količine navedene u receptu ne morate strogo da sledite (a ako nemate sve potrebno, neke možete i da izostavite). Manje ili više od neke navedene namirnice neće naškoditi. Na kraju bi trebalo da dobijete oko 1 litra ovog napitka, a količinu uvek možete da povećate tako što ćete da dodate malo vode. Sve sastojke stavite u blender, dobro izmiksajte i odmah servirajte.

Sastojci: 2 šake spanaća (dobar je za mozak), pola krastavca (hidrira, čisti telo i umiruje), četvrtina stabla celera (dobar je za kosti), 1 grančica peršuna (dobar je za cirkulaciju i srce), 4 lista sveže nane (odličnog je ukusa, a umiruje i opušta), 3 šargarepe (dobra je za kožu, oči), 2 zelene oguljene jabuke (jabuka k’o jabuka, dobra za sve), četvrtina pomorandže (dobra je za metabolizam), četvrtina limete (čisti, protiv kamena u bubregu), četvrtina limuna (dobar je za sve, čisti, umiruje, osvežava, štiti od virusa), 150 g ananasa (za probavu, pun je vitamina, slatko zdravlje), đumbir, koren veličine palca, naseckan (dobar je za celo telo).

Zbogom lošem holesterolu i začepljenim arterijama: Najzdraviji prirodni napitak! (RECEPT)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs