Vredi probati

RECEPT ZA SASI VODU: Nema ukusnije, a kažu da je dobar saveznik u borbi protiv viška kilograma

Sa dolaskom sunčanih dana, većina žena razmišlja kako bi mogla da se oslobodi viška kilograma i bude spremna za plažu, bikini, kratke suknje i šortseve.

Fitnes & Nutricija
16:35h Autor:
RECEPT ZA SASI VODU: Nema ukusnije, a kažu da je dobar saveznik u borbi protiv viška kilograma
Foto: Shutterstock

Ako ste i vi među njima, idealno rešenje za vas ponudila je nutricionistkinja Sintija Sas, koja je osmislila dijetalni napitak pomoću koga se obim struka može smanjiti ukoliko se povede računa o ishrani.

Kako bi vam ovaj "plan" uspeo, neophodno je da tokom konzumiranja napitka izbegavate slatkiše, grickalice, masnu i kaloričnu hranu, a okrenete se zdravijim namirnicama.

Da biste napravili ovaj moćni sagorevač masti, biće vam potrebno 2 l vode, 1 krastavac, 1 limun, kašika đumbira u prahu i 12 listića mente.

Mršavljenje bez gladovanja: Spisak namirnica koje sadrže manje od 100 kalorija!

Priprema: Limun dobro operite, nemojte ga ljuštiti, isecite na kolutiće i ubacite u 2 l vode. Krastavac oljuštite, isecite na kolutove i dodajte u vodu, a zatim stavite i listiće mente i đumbir. Promešajte kašikom, poklopite i ostavite da odstoji u frižideru celu noć.

Čim ustanete počnite sa konzumiranjem moćne tečnosti, popijte sve, a uveče napravite novi za sutra. Nije naučno dokazano da sasi voda skida kilograme, dok većina onih koji su probali tvrde da pomaže pri procesu mršavljenja.

Ravan stomak u rekordnom roku: Najmoćniji napitak za mršavljenje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs