Pokušajte, vredi

Običnu so zamenite nerafinisanom i pijte 7 dana s vodom: Čudo od napitka! (RECEPT)

Obična voda nije dovoljna da očisti telo, jer kada je pijemo samu, ona se brzo kreće kroz naše telo i ne koristi svoj pun potencijal
Fitnes & Nutricija
17:58h Autor:
Običnu so zamenite nerafinisanom i pijte 7 dana s vodom: Čudo od napitka! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Da li uopšte znate koja so je dobra za nas?

Većina ljudi nesvesno svakog dana konzumira "lošu so", koja je lišena svih prirodnih minerala.

Ali, postoji i prava so, koja se zove "nerafinisana." Nerafinisana so je ono što je potrebno našem telu kao pomoć za detoksikaciju i probavu.

U snimku koji je objavio TheAlternativeDaily govori se o prednostima nerafinisane soli i kako da je uvedemo u našu ishranu.

Snimak sugeriše na to da čak i voda za piće nije dovoljna da "ispere" naše telo jer, iako je sama voda korisna, kada je pijemo samu, ona se brzo kreće kroz naše telo i ne koristi svoj pun potencijal.

8 kg otrova vam leži u stomaku: Izbacite ih dok ne izazovu opaku bolest! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pijući mešavinu nerafinisane soli i vode pomaže se usporavanje aspsopcije vode, a dobro je i za digestivni trakt jer podstiče kiseline i enzime koji pomažu u razbijanju hrane. Ovo je najbolji način da ostanete zdravi.

Sve što treba da uradite jeste da napunite 1/4 tegle nerafinisanom solju, a zatim završite punjenje tegle filtriranom vodom. Nakon toga, poklopite, protreste i ostavite da odstoji 24 sata. Možete da dodate još soli sledećeg dana.

Kada se so više ne rastvara, znači da je napitak spreman. Ovo slano piće se zove Sole.

Kad ste pripremili slanu smesu, svakog dana uzmite pola kašičice Solea i razmutite u 2,5 dl vode pre doručka. Postupak ponavljajte 7 dana i vaš organizam će biti potpuno očišćen od toksina.

Otrovi u crevima su uzrok svih bolesti: Očistite telo do poslednjeg atoma! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs