Zdravi zalogaji

Mažite ovo na hleb, i jedite svaki dan: Zvuči neverovatno, ali ubija bolesti!

Kombinacija ovih namirnica postaje smrtonosno oružje protiv virusa, visokog holesterola i šećera, te drugih neprijatelja našeg zdravlja
Fitnes & Nutricija
06:56h Autor:
Mažite ovo na hleb, i jedite svaki dan: Zvuči neverovatno, ali ubija bolesti!
Foto: Shutterstock

Možda zvuči neverovatno, ali mešavina meda i cimeta zaista leči skoro sve bolesti. A što je najbolje, ove relativno jeftine namirnice možete da nabavite u svim većim radnjama.

Naučnici potvrđuju da je med vrlo efikasan u lečenju mnogih bolesti, a u kombinaciji s cimetom, postaje smrtonosno oružje protiv virusa, visokog holesterola i šećera, te drugih neprijatelja našeg zdravlja.

Srčane bolestiNapravite pastu od meda i cimeta u prahu. Namažite je na hleb umesto marmelade i jedite to redovno za doručak. Ovo će smanjiti nivo holesterola u arterijama i sprečiti srčani udar.

Uzrok raka otkriven još pre 92 godine: Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

ArtritisU čaši vruće vode promešajte dve velike kašike meda i jednu kašičicu cimeta u prahu. Popijte to ujutro i uveče. Kod redovnog konzumiranja može pomoći izlečenju čak i hroničnog artritisa.Infekcije žučne keseU čaši mlake vode promešajte dve velike kašike cimeta u prahu i jednu kašičicu meda. Pijte to svaki dan. Ovo će uništiti mikrobe u žučnoj kesi.HolesterolPromešajte dve velike kašike meda i tri kašičice cimeta u velikoj čaši čaja. Kada to popijete, nivo holesterola će se sniziti za 10 odsto u roku od dva sata.

Pojedite pola kašičice dnevno ovog začina: Zamenjuje vežbanje, čuva srce od svih bolesti!

PrehladaAko patite od prehlade, uzmite jednu veliku kašiku meda sa jednom četvrtinom kašike cimeta. Uzimajte to tri dana za redom. Ovo će rešiti prehladu, hronični kašalj i začepljenje sinusa.Bol u želucuMed u kombinaciji s cimetom izlečiće bol u želucu. Uzimajte to redovno da biste iskorenili čir na želucu.Imuni sistemDnevno uzimanje meda i cimeta u prahu osnažuje imunitet i štiti organizam od bakterija i virusa.

10 dana po jedna čaša učiniće čudo: Izlečite bubrege i izbacite kamenje! (RECEPT)

GripŠpanski lekari su otkrili da med sadrži prirodne sastojke koji ubijaju viruse i štite od gripa.MršavljenjeProkuvajte med i cimet u prahu u čaši vode. Pijte to svako jutro na prazan želudac - pola sata pre doručka. Kod redovnog konzumiranja, pomoći će gojaznim osobama da smršaju.Zadah iz ustaStanovnici Južne Amerike svako jutro ispiraju usta toplom vodom, pomešanom s jednom kašičicom meda i cimeta. Ovo im pomaže da zadrže svežinu daha tokom celog dana.

Očistite krvne sudove uz pomoć sode bikarbone: Jedna čašica ove tečnosti uklanja holesterol!(RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs