Astrologija otkriva

Novca na pretek i nove poslovne ponude: Numerološke prognoze za kraj marta!

Koliko će emotivni život proticati bez većih problema, toliko će poslovna situacija biti veoma napeta, kada je reč o osobama čiji je numerološki broj 2
Zanimljivosti
01:58h Autor:
Novca na pretek i nove poslovne ponude: Numerološke prognoze za kraj marta!
Foto: Thinkstock

Da biste saznali svoj numerološki broj, svedite datum rođenja na jednu cifru. Na primer, osoba rođena 28.4.1960. godine računa svoj numerološki broj na sledeći način:

2+8+4+1+9+6+0=30, 3+0=3

Evo šta vas čeka na kraju marta!

Ko je vaš anđeo čuvar, kad se javlja i šta vam poručuje - Numerologija otkriva!

Broj 1

Pazite da vama ne ovladaju strahovi, strepnje i briga za jednu dragu osobvu. Sve to može da izazove poremećaje u organizmu i naruši vam zdravlje, izazove probleme sa pritiskom, kao i srčane tegobe. Ako još niste našli posao u ovom periodu, postoji šansa da se sada zaposlite. Onima koji su već zaposleni slede promenljive poslovne okolnosti, kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu.

Savet: Nemojte nikud žuriti, samo polako i smireno. Brojte do 10 pre nego što bilo šta kažete.

Broj 2

Koliko će emotivni život proticati bez većih problema, toliko će poslovna situacija biti veoma napeta. Oni koji su u burnoj vezi i dalje mogu očekivati buru i oluju sa partnerom. Nasuprot njima, one koji su uživali u zajedničkim trenucima i dalje očekuju mir i blagostanje uz voljenu osobu. Ko nema partnera, i dalje ostaje sam. Pazite da poslovnu napetost ne odnesete kući, među svoje najmilije. Jedno neka vam bude jasno: i ovaj mesec će proći, ali nemojte ni razmišljati o nekim poslovnim promenama.

Savet: Sve je prolazno, kao što se u prirodi sve ciklično menja, tako je i u našem životu. Posle kiše dolazi sunce.

Broj 3

Novčana situacija je i više nego povoljna, ali to ne isključuje oprez i štednju. Imajte na umu da nema novca koji se ne može potrošiti. Dobićete vrlo primamljivu poslovnu ponudu, ali dobro razmislite pre nego što donesete konačnu odluku. Oni koji su u vezi, neka se posavetuju sa partnerom, a slobodni sa osobom od poverenja. Mogući sukobi sa članom porodice.

Savet: Sedite i u tišini postavite sebi pitanja u vezi sa poslovnom ponudom. Odgovor koji dobijete razrešiće vašu dilemu.

Ne možete da donesete odluku - Psihološki trik otkriće vam kako treba da postupite!

Broj 4

Obavljajte svoje poslove savesno, umesto da pametujete tamo gde tome nije mesto. Moraćete da shvatite: niste uvek u pravu, na neki način svako je u pravu sa svog stanovišta, izgradio je svoj svet i previše ga idealizuje. I vi imate svoj svet, svoje ciljeve, pa radite na njihovom postizanju! Osim toga, vaše obaveze nisu ničije, samo vaše. Previše ste okupirani materijalnim aspektima života, okrenite se duhovnim kako biste lakše shvatili neke segmente svog života.

Savet: Vreme koje vam je dato je vrlo dragoceno. Uživajte u svom svetu.

Seksi numerologija - Trojke neodoljivo zavode, osmice stalno menjaju partnere!

Broj 5

Bićete okupirani novim planovima, puni elana i energije. Usporite malo, dišite duboko i brojte do 10 pre nego što bilo šta uradite. Pazite i na svoje ishitrene postupke, jer vam kasnije mogu zadati glavobolje. Umesto toga, radite sve što i do sada i pustite da vreme sve postavi na svoje mesto. Period nije povoljan za poslovne i emotivne promene, pa sačekajte i provedite što više vremena u opuštanju. Čitajte knjige, šetajte u prirodi, vozite bicikl, uživajte sa voljenom osobom ili sami.

Savet: Ako razum čini čoveka, osećaj koji ga vodi je najbolji kompas u životu.

Broj 6

Nesloga u vezi ili braku biće veoma izražena u ovom periodu. Ako vam je stalo do voljene osobe, budite fleksibilni i ne upuštajte se u rasprave. Neka vam bude jasno da svađa i nesloga produbljuju krizu, dok mir i ljubav donose sreću i harmoniju. Shvatićete da je partner u pravu, ali ako to ne prizante ni njemu ni sebi, ne očekujte pozitivne promene. Nije sramota priznati grešku, tako ćete sledeći put biti pažljiviji kako je n biste ponovili.

Savet: Svi mi grešimo, samo neko priznaje svoje greške i trudi se da ih ispravi, a neko ne.

Godinama živite u zabludi - Koji ste zapravo znak u horoskopu?

Broj 7

Sukobićete sa sa jednim članom porodice. To može biti vrlo ozbiljno, a uvidećete da imate posla sa nekim ko se čvrsto drži svog stava i ne popušta. Što manje vremena provodite sa tom osobom u narednom periodu, kako biste izbegli velike i teške nesuglasice.

Savet: Uljudnost je nalik vazdušnom jastuku: u njemu možda nema ničega, ali on ublažava udarce života.

Broj 8

Finansije su vam neizvesne, ali će se stanje ubrzo rešiti, bar donekle. Povoljan period za igre na sreću, jer će ona biti na vašoj strani. Bez obzira na to koliki je dobitak, nemojte biti nezadovoljni, radujte se i maloj nagradi. Okrenite se duhovnim stranama života i uvidećete da vas tu čekaju mnoge vrednosti važnije od novca.

Savet: Ljubav prema novcu je koren mnogih zlih dela.

Lažu bez imalo stida - Horoskop otkriva tri najveća šarlatana!

Broj 9

Vreme je da zdravlje shvatite ozbiljno. Nemojte ga zanemariti, već preduzmite neophodne mere lečenja. U ovom slučaju, odlaganje bi bilo vrlo nepromišljeno. Oprezno u saobraćaju i na poslu, moguće su povrede, čak i trajne. Nigde ne žurite, samo polako i sa punom pažnjom obavljajte poslove i obaveze.

Savet: Kada smo zdravi, to uzimamo zdravo za gotovo, a kada se razbolimo, sve bismo dali samo da ozdravimo. Shvatite to ozbiljno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs