Neverovatno

Nikad ne biste ni pomislili: Ovo je najbolji način da popravite vezu!

Osim što će odnos sa partnerom biti bolji, vi ćete biti zdraviji
Ljubav i zavođenje
02:02h Autor:
Nikad ne biste ni pomislili: Ovo je najbolji način da popravite vezu!
Foto: Shutterstok

Kvalitetna ljubavna veza počiva na poverenju, bliskosti ali i zajedničkoj podršci. Ono sto je najvažnije, partneri treba da prate jedno drugo, podstičući sve pozitivne promene i akcije.

Ipak, važno je znati da prvo što treba da uradite jeste da preuzmete kontrolu nad svojim životom i zdravljem. Mnogobrojna istraživanja su potvrdila da muškarci posebno vole samosvesne i sigurne žene koje brinu o sebi. Kako oni ističu, koliko je žena zdrava utiče na to koliko je i muškarac zdrav - prenosi Cosmopolitan.rs.

Istraživanje je sprovedeno u Londonu, u kome je obuhvaćeno 3 700 venčanih parova koji žive zajedno. Vođa projekta Sara Džekson otkrila je kako je polovina pušača prestala da puši onda kada je to učinio njihov partner. Drugi deo istraživanja je pokazao da trećina žena koje su imale problem sa kilažom uspela je da izgubi na težini.

Jedini zdrav način da smršate - Napitak pravite po svom ukusu, a kilogrami nestaju! (VIDEO)

Rezultat ovog istraživanja je dokazao da bi zaista moglo biti istine u iznetoj hipotezi.

"Vaša odlučnost da prestanete s lošim navikama, pomoći će i vašem partneru da donese istu odluku, a to vas može dodatno povezati i učiniti ne samo zdravijima, već i srećnijima", zaključila je Sara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs