Neverovatno

Nerealne fotografije? Vratila liniju 4 nedelje posle porođaja, pa izazvala oštre kritike! (FOTO)

Erin definitivno ne gubi vreme, ali ne zaboravlja ni da se pohvali svojim trudom i rezultatima, pa je tako obavestila fanove da je odmah nakon porođaja nastavila da se bavi penjanjem uz stene, dok je tokom trudnoće upražnjavala jogu, trčala i boksovala
Star look
01:10h Autor:
Nerealne fotografije? Vratila liniju 4 nedelje posle porođaja, pa izazvala oštre kritike! (FOTO)
Foto: Profimedia

Australijska manekenka Erin Meknot porodila se pre samo četiri nedelje, ali se na društvenoj mreži Instagram već pohvalila svojim zanosnim telom!

Iako je do pre mesec dana imala stomak do zuba, Erinin stomak sada je zategnut i ravan, kao da i nije bila u drugom stanju!

OVDE pogledajte kako je izgledala Nikolina Pišek 2 nedelje posle porođaja - Kao da i nije bila trudna! (FOTO)

Foto: Instagram, Erin Meknot u decembru (levo) i januaru (desno)
Foto: Instagram, Erin Meknot u decembru (levo) i januaru (desno)

"4 nedelje nakon porođaja, moj stomak počinje da se vraća na staro" - napisala je ona uz fotografiju, dodajući da radi dosta vežbi za stomak, mnogo šeta i hrani se zdravo, ali je izluđuje što još uvek ne može da radi vežbe koje je radila kako bi izgledala savršeno.

Zašto je Daš dijeta najbolji način da smršate u 2015. saznajte OVDE - Petu godinu zaredom proglašena za najbolju!

Erin definitivno ne gubi vreme, ali ne zaboravlja ni da se pohvali svojim trudom i rezultatima, pa je tako obavestila fanove da je odmah nakon porođaja nastavila da se bavi penjanjem uz stene, dok je tokom trudnoće upražnjavala jogu, trčala i boksovala. Takođe, ona savetuje svim ženama da u trudnoći obavezno vežbaju - bolje će se osećati, manje ugojiti, ali i lakše poroditi.

OVDE otkrijte tajnu Severininog izgleda - Zbog ovoga je vitka i mladolika i u 40im! (FOTO)

Iako su je mnogi fanovi pohvalili kako je uspela brzo da vrati liniju, mnogi su se zapitali da li je tako nešto uopšte moguće i zbog čega poznate dame toliko vole da se hvale vraćanjem u formu nakon porođaja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Erin Meknot nije jedina - isto su učinile i starleta Kim Kardašijan, manekenka Miranda Ker, kao i Kejti Prajs, ali povodom ovog fenomena oglasili su se i stručnjaci, pitajući se da li su fotografije realistične i koliko dodatnog pritiska vrše na žene širom sveta.

OVDE pogledajte kako je Kejti Prajs doterala liniju za samo 20 dana nakon porođaja! (FOTO)

"Poznate ličnosti često objavljuju nerealne fotografije koje šalju poruku kako mlada majka treba da izgleda nakon porođaja i tako stvaraju pritisak, što mladim majkama nikako nije potrebno" - kiaže psihijatar Nataša Bijlani i dodaje:

"Prvih 6 nedelja nakon porođaja treba izbegavati bilo kakve vežbe, jer je toliko vremena potrebno da se telo vrati u normalu. U suprotnom, samo ćete naneti štetu sebi" - istakla je dr Bijlani. Stručnjaci ističu i da bi to vreme trebalo iskoristiti da majka i beba razviju čvrstu vezu, kao i da se oslobodite pritiska i date sebi bar 9 meseci odmora, koliko je beba boravila u stomaku i menjala vaše telo.

Šakira ponosno pokazala trudnički stomak - Predivne porodične fotografije u humanitarne svrhe! (FOTO)

Foto: Instagram / Erin Meknot vežba u trudnoći
Foto: Instagram / Erin Meknot vežba u trudnoći

Zgrožena postupkom manekenke Erin, oglasila se i novinarka koja piše za portal Mamamia:

"Izgleda da je "najbolji" način da svi vide da imate bebu taj da obrišete svaki trag da ste je ikada nosili u sebi. Isto važi i za trudnoću. Jedini način da vas smatraju predivnom trudnicom koja sija jeste da uopšte ne izgledate kao da ste trudni" - ironično je napisala novinarka.

Šta vi mislite, da li je u pravu Erin što je vratila liniju u rekordnom roku ili oni koji veruju da se vreme posle porođaja treba drugačije iskoristiti?

Zašto su Viktorijini anđeli razbesneli žene širom sveta, pogledajte OVDE - Traže izvinjenje zbog savršenog tela! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs