Ostao u šoku

Nepoželjan: Bilu Kozbiju otkazali nastupe zbog optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje!

Iako Kozbi nije želeo da komentariše ove uznemirujuće navode i nastavio je sa svojim rasporedom nastupa, u Vašingtonu i Južnoj Karolini dočekalo ga je vrlo neprijatno iznenađenje - prostor mu nije dostupan, a šou je otkazan
Šuška se
10:18h Autor:
Nepoželjan: Bilu Kozbiju otkazali nastupe zbog optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje!
Foto: AP

Kako se u medijima sve glasnije priča da je legendarni komičar Bil Kozbi seksualno uznemiravao i silovao žene, vlasnici zakupljenih prostora za njegove dogovorene nastupe počeli su da otkazuju dogovore.

Iako Kozbi nije želeo da komentariše ove uznemirujuće navode i nastavio je sa svojim rasporedom nastupa, u Vašingtonu i Južnoj Karolini dočekalo ga je vrlo neprijatno iznenađenje - prostor mu nije dostupan, a šou je otkazan.

Devojci koja je snimala dobacivanje muškaraca na ulici sada prete silovanjem! Više pročitajte OVDE.

Razlog tome jesu izjave žena koje su, navodno, prošle kroz seksualno maltretiranje od strane komičara, a njihova iskustva datiraju čak iz sedamdesetih godina. Sve imaju jednu zajedničku činjenicu u priči o Bilu Kozbiju - davao im je pilule kako bi ih drogirao, a zatim ih silovao - prenosi CBS news.

Među ženama koje su progovorile jeste i glumica Anđela Lesli, koja tvrdi da ju je Kozbi napao, ali da je uspela da ga odgurne i pobegne.

Prva optužba protiv Kozbija podnešena je još 2005. godine, kada ga je članica košarkaškog kluba, Andrea Konstand, optužila da joj je često podmetao pilule i dodirivao je na neprikladnim mestima. Tada se Kozbi smirio i više nije bio optuživan za slična dela.

OVDE pročitajte priču devojke koja je seksualno zlostavljana još od 7. godine!

Martin Singer, Kozbijev advokat, kaže da su optužbe apsurdne, naročito one stare više od 40 godina.

"Potpuno je nelogično da toliko žena ništa nije reklo, uradilo ili podnelo tužbu toliko godina" - zaključio je Singer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs