Neverovatno

Uklonite bradavice i mladeže lekom iz kuhinje: Rezultati nakon nedelju dana! (RECEPT)

Isprobajte ovaj jednostavan postupak i oduševićete se rezultatima
Nega
18:22h Autor:
Uklonite bradavice i mladeže lekom iz kuhinje: Rezultati nakon nedelju dana! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Godišnje posete dermatologu su uvek dobra ideja, ali često se desi da imate manjih problema s kožom, kao što su bradavice, koji ne zavređuju dugo čekanje u redu. Pre nego što odete lekaru zbog problema s bradavicama, znajte da postoji mnogo jednostavniji i jeftiniji način da rešite ovaj problem... i stoji vam u špajzu.

Na svu sreću, ne morate da potrošite gomilu novca da biste ih se rešili! Ako suvom krpom na njih nanesete jabukovo sirće 2-3 puta dnevno tokom jedne nedelje, prijatno ćete se iznenaditi rezultatima.

Negujte kožu sirćetom: Četiri moćna efekta po lepotu lica!

Tokom te nedelje obratite pažnju na bradavice i videćete kako menjaju boju i na kraju otpadaju. Jabukovo sirće može se koristiti i za uklanjanje mladeža.

Za bolje rezultate preko mladeža stavite parče vate natopljeno jabukovim sirćem i flaster. U stvari, jabukovo sirće nije lek samo za bradavice i mladeže, već je odličan lek za mnoge druge stvari.

Jabukovo sirće se može upotrebiti za: - uklanjanje bradavica i mladeža - smirivanje opekotina od sunca - lečenje proširenih vena - borbu protiv alergija - kao balzam za kosu - kao tonik za lice - kao sredstvo za detoksikacijuPrema tome, uvek imajte bocu jabukovog sirća pri ruci! Vaše telo i vaš novčanik će vam biti zahvalni!

Zablistajte od glave do pete: Domaća kupka od jabukovog sirćeta! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs