Vredi probati

Šta je micelarna voda i kako se koristi: S razlogom je hit među ženama!

Nemojte da trošite vreme i novac na brojne kozmetičke preparate, već probajte jedan od proverenih boraca za lepu i negovanu kožu lica
Nega
20:44h Autor:
Šta je micelarna voda i kako se koristi: S razlogom je hit među ženama!
Foto: Thinkstock

O koži lica treba i mora da se brine svaka žena još od najranijih godina, jer mnoge promene adekvatnom negom mogu da se preduprede, a posledice starenja olakšaju. Lice govori mnogo toga o našem zdravlju i stilu života.

Preduslov za zdravo i čisto lice svakako je dobra nega. Međutim, dobra nega ne mora da podrazumeva milion i jednu kremu, komplikovane noćne i dnevne rituale i skupe proizvode. Nije rešenje ni da svako veče provodimo po pola sata u kupatilu skidajući šminku, čisteći i hidrirajući kožu, nanoseći kreme. Neke stvari jednostavno treba uprostiti, kako ne bismo došli u situaciju da odustanemo, jer činjenica je da nemamo uvek vremena za dugotrajne rituale pred ogledalom.

Zato, ukoliko želite da budete praktične i ekonomične, i da svoje lice oslobodite od agresivnih i brojnih preparata, topla preporuka je da probate negujuću micelarnu vodu L’Oréal Paris.

Zašto baš L’Oréal Paris micelarna voda?

Micelarna voda se i te kako razlikuje od drugih proizvoda za čišćenje lica ili skidanje šminke, kao što su ulja i losioni. Pre svega, njena prednost se ogleda u sastavu: voda, micele i glicerin. Potom, vrlo je jednostavna za primenu - u jednom potezu, bez agresivnog trljanja, sićušne čestice micele poput magneta hvataju nečistoće na koži, nežno uklanjajući šminku i višak sebuma.

Laboratorije kompanije L’Oréal Paris kreirale su micelarnu vodu, koja se sastoji od prečišćene vode, u kombinaciji sa micelama koje uklanjaju nečistoće i glicerinom koji hidrira kožu i daje joj mekoću. Od sada se može naći u još praktičnijem premijum pakovanju i formatu od 400 ml.

Micelarnu vodu L’Oréal Paris mogu da koriste i dame sa osetljivom kožom lica.* Svojim blagotovrnim dejstvom efikasno čisti kožu i uklanja šminku sa lica, očiju i usana. Glicerin omogućava hidrataciju kože ostavljajući kožu mekom i nežnom.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako se koristi?

Jedna od najvećih prednosti micelarne vode je to što ne morate da je isperete. Postupak je vrlo jednostavan i ne zahteva mnogo vremena:

Korak broj 1: Ujutro i uveče nanesite obimnu količinu na tupfer

Korak broj 2: Prelazite tupferom preko lica, nema potrebe za trljanjem ili ispiranjem.

Korak broj 3: Nežno pritisnite preko trepavica, očnih kapaka i usana i jednostavno pređite duž njih.

Kada lice tretirate kozmetičkim preparatima, jako je bitno da koristite proizvode priznatih brendova sa dugogodišnjom tradicijom, koji su dermatološki tretirani i provereni. Stoga, sa L’Oréal Paris micelarnom vodom ne možete da pogrešite jer kompanija L’Oréal Paris punih 30 godina posvećeno istražuje i u potpunosti poznaje vašu kožu - bilo da je normalna, suva, bez sjaja, u procesu starenja ili kombinovana. Njihove formule za negu kože razvili su i strogo testirali vodeći stručnjaci za negu kože i naučnici širom sveta.

* Hipoalergensko – beza parfema – bez alkohola. Testirano pod nadzorom dermatologa i oftalmologa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs