Obavezno pročitajte

Prelep ten moguće je postići i bez pudera: Upoznajte svoju kožu i rešite se suvišne šminke! (FOTO)

Nekoliko koraka do predivne kože!
Nega
20:16h Autor:
Prelep ten moguće je postići i bez pudera: Upoznajte svoju kožu i rešite se suvišne šminke! (FOTO)
Foto: Instagram / Intothegloss

BESPREKORNA KOŽA MOGUĆA JE I BEZ PUDERA

Unutar naše beauty rutine, kombinacija korektora i tečnog ili kremastog pudera je najčešće zaslužna za besprekoran izgled kože. Prekrivanjem manjih nepravilnost poput prištića, crvenila i sitnih linija uz pomoć pudera lako se postiže ujednačeni ten. Ipak, besprekoran izgled kože moguć je i bez svakodnevnog nanošenja pudera. Tajna se nalazi u pravilnoj i redovnoj nezi.

Otkrivamo vam nekoliko jednostavnih koraka uz pomoć kojih ćete u nekoliko nedelja moći preskočiti puder.

Uklonite viseće bradavice: 6 prirodnih rešenja već imate u kuhinji! (RECEPT)

UPOZNAJTE SVOJU KOŽU

Објава коју дели lolita says so (@emmahoareau) дана 16. Дец 2016. у 3:55 PST

Prvi korak do besprekorne kože nalazi se u upoznavanju kože. Bilo da je vaša koža suva, mešovita, osetljiva ili masna, za svaki tip kože lako ćete pronaći odgovarajuću svakodnevnu rutinu. Iako početna eksperimentalna faza donosi nekoliko pokušaja i promašaja, svaki od njih vas bolje upoznaje s vašom kožom. U potrazi za kvalitetnom hidratantnom kremom ili gelom za umivanje svratite u apoteku i umesto kupovine velikog pakovanja, zamolite za nekoliko testera kako bi prvo testirali kako vaša koža reaguje na određeni proizvod i sastojke u njemu. Ubrzo ćete shvatiti koji sastojci i proizvodi odgovaraju baš vašoj koži.

PRONAĐITE SAVRŠENU BEAUTY RUTINU

Објава коју дели Anna (@theannaedit) дана 9. Авг 2017. у 11:29 PDT

Nakon što se odredili kojem tipu pripada vaša koža i isprobali nekoliko različitih proizvoda za njenu negu, u drugoj će se fazi iskristalizirati nekoliko proizvoda koji će spojeni zajedno stvoriti vašu savršenu dnevnu rutinu. Ipak, pronalazak proizvoda koji donose odgovorajuću negu vašoj koži nije dovoljan. Tajni trik krije se u kontinuiranom pridržavanju beauty rutine koje sprečava iritacije kože i pojavu prištića. Nakon nekoliko nedelja, rezultati koje donosi redovna briga o koži zasigurno će vas oduševiti.

Prirodni biljni melemi: Efikasna pomoć kod najčešćih zdravstvenih problema u Srbiji

HIDRATACIJA KOJA DOLAZI IZNUTRA

Nebitno kom tipu pripada vaša koža, hidratacija je nezaobilazni deo svake beauty rutine za besprekornu kožu. Iako će dobar deo odraditi dobra hidratantna krema, hidratacija koja dolazi iznutra jednako je važna. Uz sebe uvek imajte flašu vode kako bi tokom celog dana vaša koža dobila potrebno osveženje i hidrataciju. Dve litre vode dnevno su sve što vam treba kako bi izbegli dehidraciju i pomogli koži da nastavi proizvodnju prirodnih ulja koji joj donose prirodan sjaj i svež izgled.

Katrin Denev (73) ceo život prati 5 pravila: Zato je jedna od najlepših žena koje su hodale zemljom!

PILING I DUBINSKA NEGA ZA BESPREKORAN IZGLED

Jedna od najboljih stvari koju unutar naše make up rutine donosi nanošenje pudera je ujednačavanje tena. Kada primetite nepravilnosti na koži, umesto za puder koji će poslužiti kao samo trenutno rešenje, posegnite za pilingom i maskom koja donosi dubinsku negu. Korišćenje pilinga i maske jednom do dva puta nedeljno pomoći će vam da uklonite mrtve stanice i dubinski očistite i nahranite kožu. Dok će se piling pobrinuti za ujednačeni, zaglađeni izgled vaše kože, negujuća maska doneće joj prirodan sjaj i mladalački izgled.

Najmoćniji prah na svetu, jači od sode: Leči telo od otrova i bolesti, čuva organe, skida sve fleke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs