Izgled

Ona je otkrila eliksir mladosti: Na pragu pedesete izgleda seksi, a ovo je njena tajna! (FOTO)

Nikada se nisam bavila fitnesom, nisam model i nikada se ničim sličnim nisam profesionalno bavila. Ja sam agent za nekretnine
Nega
22:46h Autor:
Ona je otkrila eliksir mladosti: Na pragu pedesete izgleda seksi, a ovo je njena tajna! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Cttchickentuna

Laura Gordon iz Severne Karoline ima 48 godina, ali većina ljudi bi joj sigurno dalo 20 godina manje. Tajna mladosti je, kaže Laura, jednostavna: zdrava ishrana i mnogo, mnogo vežbanja."Nikada se nisam bavila fitnesom, nisam model i nikada se ničim sličnim nisam profesionalno bavila. Ja sam agent za nekretnine, a vežbanje tretiram kao moj drugi posao. Težak je i uopšte ga ne volim, ali plata je sjajna - zdravlje i činjenica da sam fit", objašnjava Laura, koja danas na Instagramu broji više od 470 hiljada pratilaca.

Na njoj sve kipi, muškarci lude za ovim telom: Napustila školu zbog manekenstva! (FOTO)

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on Mar 5, 2015 at 11:08am PST

Nema dece i priznaje da joj se suprug ponekad brine zbog tolikog broja obožavatelja, ali ona ne odustaje. Najduže što je odsustvovala iz teretane je bilo nedelju dana.Osim toga, isključivo jede zdravu, neobrađenu hranu.

"Moji prijatelji i rodbina mi redovno govore koliko imam sreće što izgledam tako dobro, ali sreća nema veze s tim što nisam debela. Molim vas, nemojte me zvati srećnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni", kaže Laura.Također tvrdi da ne uzima baš nikakve dodatke ishrani, a budući da su pojedinci njene fotografije ranije koristili kako bi promovisali baš takve proizvode, napravila je profil na Instagramu kako bi svima dokazala da se može i bez plastične hirurgije.

Pre samo osam meseci bila je debela, a sada je Plejbojeva zečica: Evo kako je smršala 25 kilograma!

/>"Jako mi je važno da se moje fotografije ne koriste za prevaru drugih ljudi. Od suplemenata nećete čarolijom postati fit, napornim radom i pravilnom ishranom hoćete", upozorava Laura Gordon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs